Obnoviť stránku

55" Philips 55PFL4508K

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" Philips 55PFL4508K

Elegantný, vybavený 55 "televízor Philips 3D Smart radu 4508 sa pýši hliníkovým stojanom , Vďaka čomu sa stane štýlovým doplnkom vašej domácnosti. Skrýva v sebe výkonnú technológiu Pixel Plus HD , Ktorý vám umožní vychutnávať nádherný 3D obraz aj svet nepreberného online obsahu v čistých, živých detailoch. Aj cez svoje mohutné rozmery je obrazovka veľmi úsporná a možno ju zaradiť do energetickej triedy A + + .
Aktívne 3D a vysokorýchlostné zobrazenie 200 Hz Perfect Motion Rate (PMR) vytvára neuveriteľnú hĺbku, kontrast a umožňuje bezkonkurenčný vizuálny zážitok. Vďaka možnosti nastavenia hĺbky 3D si ľahko nastavíte takú úroveň efektov, ktorá vám bude vyhovovať. Obsah vo 2D možno ľahko previesť na živý obraz v 3D . Vďaka 3D okuliarom a vymoženosti 3D Max vám televízor umožní úžasný zážitok z hrania vo dvoch na celej obrazovke.
S vstavanou WiFi je pripájanie do siete maximálne jednoduché. Jednou z funkcií radu SmartTV je aj pripravená služba Skype pre uskutočnenie internetových videohovorov na televízore. Stačí len dokúpiť kameru. Sledujte svoje obľúbené kanály pomocou funkcie Catch-Up TV a vychutnajte si bohatú ponuku online aplikácií. S MyRemote môžete ovládať svoj televízor a nahrávať obľúbené relácie aj bez diaľkového ovládača, iba pomocou aplikácie. Premeňte svoj Apple iPad alebo chytrý telefón s Androidom v univerzálny diaľkový ovládač , Ktorý sa navyše ponúka aj pre ľahké zadávanie textu.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podpora 3D Aktívny 3D

Typ

Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, Facebook
SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 125,4 cm
Výška 80,7 cm
Hĺbka 34,1 cm
Výška bez podstavca 74,3 cm
Hĺbka bez podstavca 3,99 cm
Hmotnosť 24,5 kg
VESA prichytenie 400×400

Farba

Farba Čierna
Kód:  WC382a9
Produktové číslo:  55PFL4508K/12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16