Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

55" Philips 55OLED803

4,7 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" Philips 55OLED803

4K OLED televízor Philips 55OLED803 tenký ako papier

Televízor Philips 55OLED803 s detailným 4K UHD rozlíšením ponúka ostrejší obraz a širšie pozorovacie uhly na úplne dokonalý zážitok zo sledovania. Devízou tohto modelu je patentovaná technológia Ambilight, ktorá na okolitých stenách vytvára vzrušujúce farebné kombinácie na zaistenie intenzívnejšieho zážitku zo sledovania filmov či hrania počítačových hier.

TV Philips 55OLED803 s OLED displejom s realistickými farbami

Špičkový OLED displej televízora sa pýši presnou reprodukciou farieb a ohromujúcim kontrastom v každom pixeli. Vďaka tomu sú presne reprodukované detaily v tieňoch a v jasných oblastiach. TV Philips 55OLED803 s OLED panelom tiež disponuje širokými pozorovacími uhlami a v spolupráci s výkonným procesorom Philips P5 vás prekvapí úplne plynulým pohybom.

Technológia Philips Ambilight 3

Vytvorte tú pravú filmovú alebo hernú atmosféru vďaka úžasne živým farbám, ktoré sa prelievajú z obrazovky televízora na okolité steny. Technológia Ambilight automaticky nastaví farbu a jas svetla obklopujúceho obrazovku televízora tak, aby presne zodpovedali zobrazenému obsahu. Výsledkom je úplne pohlcujúci zážitok, pri ktorom filmy skutočne ožívajú!

V TV Philips 55OLED803 nájdete výkonný procesor Philips P5

V TV Philips 55OLED803 zaisťuje precízne spracovanie obrazu špičkový štvorjadrový procesor Philips P5 Perfect Picture, ktorý sa postará o ohromujúce detaily, ostrejší obraz, úžasne živé a prirodzené farby, bohatý kontrast a úplne plynulý pohyb aj v tých najakčnejších scénach.

Certifikácia Ultra HD Premium

Vďaka certifikácii Ultra HD Premium sa TV Philips pýši neuveriteľne realistickým obrazom v rozlíšení 4K UHD. Obraz televízora oplýva nielen bohatším kontrastom, ale aj širším farebným gamutom, ktorý umožní zobraziť až niekoľko miliónov jemných odtieňov.

Televízor Philips 55OLED803 so smart rozhraním Android TV

Televízor Philips 55OLED803 s Android TV rozširuje možnosti multimediálnej zábavy a posúva ich na novú úroveň. Jediným stlačením tlačidla získate prístup do obchodu Google Play a galérie aplikácií Philips, ktoré ponúknu nepreberné množstvo filmov, televíznych relácií, hudby, aplikácií a hier. Samozrejmosťou je tiež podpora služieb Netflix a Amazon. To všetko je dostupné cez používateľsky príjemné rozhranie s intuitívnym ovládaním.

Integrovaný Google Assistent

Vďaka podpore služby Google Assistent môžete televízor Philips jednoducho ovládať hlasovými príkazmi. Chcete napr. spustiť obľúbenú aplikáciu, prehrať film či vyhľadať obsah na obrazovke? Stačí jediný hlasový povel a televízor sa o všetko postará v priebehu niekoľkých sekúnd.

Výbava televízora Philips 55OLED803 podporuje HDR obsah

Výbava televízora Philips 55OLED803 podporuje vysoký dynamický rozsah (HDR), vďaka ktorému môžete sledovať audiovizuálny obsah presne tak, ako bol zamýšľaný jeho tvorcami. Vďaka schopnosti vypnutia a zapnutia každého pixela je dosiahnutý široký kontrastný rozsah, ktorý je na kvalitné zobrazenie HDR obsahu veľmi dôležitý.

TV Philips 55OLED803 so širším spektrom farieb

Televízory Philips OLED zobrazujú 99 % farebného priestoru DCIP3, čím sa radia medzi produkty, ktoré disponujú momentálne najširším farebným spektrom. Viac ako osem miliónov nezávislých pixelov pracuje v TV Philips 55OLED803 v dokonalej harmónii a vytvára špičkový obraz s neuveriteľne presnými farbami, ktoré vdýchnu audiovizuálnemu obsahu nový život.

Dokonalé podanie čiernej

Jednotlivé pixely na OLED paneli televízora je možné úplne vypnúť alebo stlmiť, vďaka čomu je dosiahnutá dokonale čierna farba a bezkonkurenčný kontrast. Zároveň dochádza v každom obrazovom bode ku kontrole svetla, aby sa predišlo jeho pretekaniu do susedných pixelov. Výsledkom je úplne špičkový obraz, ktorý vám vyrazí dych.

Televízor Philips 55OLED803 s podporou DVB-T2

Televízor Philips 55OLED803 je vybavený novým digitálnym tunerom s podporou DVB-T2 vo formáte H.265. Je teda pripravený na bezproblémový príjem pozemného televízneho vysielania v novom štandarde a rovnako je spätne kompatibilný so starším štandardom DVB-T.


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, Voyo, Facebook
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Ambilight, Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, HDMI, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, Kompozitný, Komponentný
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 122,78 cm
Výška 71,28 cm
Hĺbka 23 cm
Výška bez podstavca 70,56 cm
Hĺbka bez podstavca 4,93 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 78,9 cm
Hmotnosť 21,1 kg
VESA prichytenie 300×300

Farba

Farba Čierna
Kód:  WC390s3
Produktové číslo:  55OLED803/12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19