Obnoviť stránku

55" Philips 55OLED705

4,9 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" Philips 55OLED705

Pre správne divácke zážitky si zaslúžite televízor 55" Philips 55OLED705 s dokonalým obrazom a skvelými funkciami. Plnohodnotná uhlopriečka 55 " spolu s rozlíšením 4K Ultra HD je úplne dostačujúca pre tých, ktorí sa obzerajú po televízore vhodnom do väčších aj menších izieb. Rozlíšenie 4K TV ponúka štvornásobok detailov oproti štandardnému Full HD. Technológia Android TV vám otvára bezchybnú komunikáciu s vaším smartfónom. Výrobcom použitá technológia OLED vďaka viacvrstvovým zobrazovacím bunkám ručí za maximálny pozorovací uhol až po okraje samotnej plochy televízora. Jej unikátnou výhodou je však v prvom rade perfektné vykreslenie čiernej farby, teda úchvatný kontrast. TV Smart vám otvára nekonečné možnosti vďaka šikovným aplikáciám.

Najlepšie znaky televízora 55" Philips 55OLED705

  • TV Philips poskytuje uhlopriečku celkovo 55"
  • Luxusné 4K rozlíšenie pre perfektné detaily
  • Obraz s najlepším kontrastom vďaka OLED technológii
  • Dynamický rozsah HDR vám prinesie bezkonkurenčnú dynamiku a prirodzenejšie podanie
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého sa používatelia už čoskoro na sledovanie pozemného vysielania nezaobídu
  • Bude na ňom možné využívať Google Assistant a Amazon Alexa
  • Televízor Philips ponúka univerzálne využitie podľa vzoru HbbTV 2.0, ktorý spája širokopásmový internet a televízne vysielanie
  • Snímková frekvencia 100 / 120 Hz sľubujúca plnohodnotný, plynulý obraz, čoho si všimnete hlavne pri akčných scénach či športe
  • Funkcia Ambilight na real-time nasvietenie, čím sa stráca hranica medzi televíznou obrazovkou a okolitým interiérom
  • Červené tlačidlo HbbTV na diaľkovom ovládači vám umožní čítanie napr. programu vysielaných staníc, spätné prehrávanie, alebo spravodajstvo
  • Herný režim eliminuje oneskorené vykreslenie obrazu pri hre, vďaka čomu máte nad hrou nekompromisnú kontrolu
  • Predpripravená WiFi technológia v TV umožňuje prehliadanie internetu
  • Funkcionalita nahrávania obsahu na vašu flashku na záznam ľubovoľného filmu aj seriálu a opätovného pozerania
  • Štandard VESA prichytenia s vyvŕtanými závitmi od seba vzdialenými 300×300 na montáž na stojan
  • Prenosový protokol DLNA na najľahší prenos videí, hudby či obrázkov do TV

Výnimočne detailný obraz televízora Philips

Zvyknete staviť na prvotriednu kvalitu obrazu? TV 55" Philips 55OLED705 s vysokým rozlíšením splní všetky nároky na mimoriadny pôžitok zo sledovania. Označenie 4K pripadá panelu s dokopy štvornásobným počtom zobrazovacích bodov oproti televízorom deklarovaným ako Full HD. Obraz televízora Philips sa tak skladá z 3 840 × 2 160 bodov, a vďaka tomu ponúka veľmi dobrú úroveň detailov. Ani pri veľkom priblížení k obrazovke sa jeho kvalita nijak nemení a zostáva ostrý. Veľkú jemnosť obrazu môžete oceniť ako pri bežnom obsahu, tak pri filmoch z veľkokapacitných Blu-ray diskov. Filmy a seriály, ktoré nie sú točené v ideálnom rozlíšení, sa pokúsi preniesť do vyššieho a ľahko ich tým zdokonalí. Tak trochu vedľajším efektom vysokého rozlíšenia býva rýchlejšie fungovanie aplikácií a inteligentných funkcií, hardvér týchto televízorov totiž musí byť výkonnejší.

Vysoký kontrast televízora s OLED technológiou

K jedinečnej kvalite obrazu dopomáha technológia OLED, pri ktorej môže každý z bodov obrazu meniť nezávisle farbu. Výsledkom je výborný kontrast a najmä možnosť bod jednoducho vypnúť a tým dosiahnuť najčernejšiu čiernu, zatiaľ čo iné technológie musia pracovať s tmavosivou. Tieto OLED televízory zaujmú aj živým podaním farieb. V žiadnom prípade nesmie chýbať tzv. HDR, vysoký dynamický rozsah. Jeho doménou je zaistenie prirodzeného kontrastu a jasu, nevznikajú vďaka nemu tak tmavé plochy kvôli protisvetlu a dojem zo scény je reálnejší. Solídna obnovovacia frekvencia televízora Philips 100 / 120 Hz značí, že veľmi rýchlo mení obrazové body a hodí sa pri akčných scénach, ktoré budú vďaka nej pekne plynulé. Podporovaná je tiež technológia HDR10, HDR10+, Dolby Vision a HLG. HDR10 sa postará o farby podobné tomu, ako ich vníma ľudské oko. HDR10+ je technológia, ktorá optimálne upravuje jas aj farby všetkých scén. Dolby Vision využíva dynamické metadáta na úpravu farieb a kontrastu. Vo výsledku podáva obraz s HLG technológiou jas vernejšie a oživí tak každú scénu.

DVB-T2 tuner a praktické funkcie TV 55" Philips 55OLED705

Ak si stále vystačíte s klasickou anténou, o správny príjem mať strach nemusíte. Najnovší štandard pre pozemné vysielanie DVB-T2 tento TV zvládne, nič ďalšieho riešiť nemusíte. Vďaka tomu, že obsahuje DVB-S2 tuner, možno prijímať satelitný signál obľúbený vďaka vysokému pokrytiu a veľkému výberu programov. Ak ste používateľmi káblového typu, tak je možné pripojiť 55" Philips 55OLED705 pomocou tunera DVB-C. Celý rad inteligentných funkcií vyžaduje internet, na ten nájdete klasický, z počítačov známy konektor. Ak už ste dali káblom zbohom, pripojíte sa jednoducho bezdrôtovo, cez WiFi. Rovnako ako na počítači alebo tablete, nájdete nielen užitočné originálne aplikácie a služby, ale aj prehliadač na klasické prehliadanie internetu. Na pripojenie periférií, ako sú reproduktory či klávesnice, je pripravený Bluetooth. V podstate samozrejmou funkciou TV Philips je prehrávanie obsahu uloženého na externom disku pomocou USB konektora. V prípade tohto modelu môžete obsah na disky aj nahrávať. Do podporovaných zvukových formátov patria Dolby Atmos, Dolby Digital AC4 a Dolby Digital Plus.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v televízore Philips

Televízor 55" Philips 55OLED705 vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX, HBO GO, Skylink Live TV, Steam Link, Voyo, Facebook, Kodi a Apple TV. TV Philips vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX, HBO GO, Skylink Live TV, Steam Link, Voyo, Facebook, Kodi a Apple TV. Je kompatibilný s asistentmi Amazon Alexa a Google Assistant. Po prvom spárovaní už netreba telefón ďalej pripájať ručne, pri budúcom priblížení sa k televízoru sa bude pripájať automaticky.

Parametre a špecifikácia

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 103 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 86 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, Local Diming
Podporované HDR štandardy HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV, Klasický TV

Modelový rok

Modelový rok 2021

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV, Kodi, Steam Link, Facebook
SMART funkcie HbbTV, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant, Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Ambilight, Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan, Svetelný senzor, Calman Ready

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE), AMD FreeSync Premium, Nvidia G-Sync

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 122,78 cm
Výška 71,66 cm
Hĺbka 23 cm
Výška bez podstavca 70,56 cm
Hĺbka bez podstavca 4,93 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 78,9 cm
Hmotnosť 21,2 kg
VESA prichytenie 300×300

Farba

Farba Sivá

Obsah balenia

Ovládač v balení Klasický
Kód:  WC390s1
Produktové číslo:  55OLED705/12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12