Obnoviť stránku

55" iiyama ProLite TE5564MIS MultiTouch

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

55" iiyama ProLite TE5564MIS MultiTouch

LCD monitor ponúka multidotykový panel v rozlíšení Full HD a špičkovú zobrazovaciu technológiu IPS. Tá vám poskytne prvotriedny obraz z akéhokoľvek uhla aj odozvu pre ostrý obraz. Ďalšou prednosťou monitora je odolné krycie sklo a funkcia PiP (Picture in Picture). Je teda vynikajúci na konferencie a interaktívne prezentácie, kde oceníte vysokú odolnosť a dotykové ovládanie na veľkej ploche. Senzor okolitého svetla automaticky upravuje jas podľa svetelných podmienok.

Kľúčové vlastnosti

  • Skvele viditeľný a ostrý obraz
  • Citlivosť pre dotyky prstov
  • 10-bodová IR dotyková technológia
  • Antireflexné sklo na minimalizáciu odrazov
  • Veľký výber vstupných konektorov
  • Obraz v obraze na využitie viac zdrojov naraz
  • Senzor okolitého svetla

So všetkou parádou

Dobrá viditeľnosť displeja je v réžii LED, ktorá prinesie rovnomerné podsvietenie obrazu a vysokú energetickú efektivitu prevádzky. Používateľský komfort podporí štandard VESA na pripevnenie na stenu či rôzne držiaky a zabudované stereo reproduktory 2× 12 W postačujú na ozvučenie. Obrazový signál vykonáte štandardným D-Sub konektorom, kompozitným vstupom, HDMI, DVI-D a DisplayPortom. Dotykové ovládanie je realizované cez USB konektor.

 

Parametre a špecifikácia

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Automatická regulácia jasu

Farba

Farba Čierna

Prevádzkový čas

Prevádzkový čas 12 h/deň
Kód:  WA895p2
Produktové číslo:  TE5564MIS-B2AG
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12