Obnoviť stránku

55" iiyama ProLite LH5580S

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

55" iiyama ProLite LH5580S

LCD série LH má špičkový obraz AMVA3 a enormnú flexibilitu na privedenie obsahu na zobrazenie. Najviac môže byť pyšný na OPS slot, kam sa dá doplniť napríklad prehrávač, takže si vystačí aj bez vonkajších zariadení. AMVA3 vám poskytne prvotriedny obraz s perfektnou čiernou a neskreslenými farbami z akéhokoľvek uhla. Skvelé predstavenie podporí vysoká hodnota jasu a kontrastného pomeru 4 000: 1 na jemné prechody medzi farebnými odtieňmi. Ďalšou prednosťou monitora je odolné krycie sklo a funkcia PiP (Picture in Picture) i PbP (Picture by Picture). Je teda vynikajúci na konferencie a interaktívne prezentácie, kde oceníte vysokú odolnosť. Senzor okolitého svetla potom automaticky upravuje jas podľa svetelných podmienok.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoký jas pre skvele viditeľný obraz
  • Enormná presnosť farieb vďaka vysokému kontrastu
  • Kvalitné zobrazenie aj pri pohľade z uhla
  • OPS slot pre vlastný prehrávač ...
  • Veľký výber vstupných konektorov
  • Obraz v obraze (PiP/PbP) na využitie viac zdrojov naraz
  • Sieťová správa cez LAN
  • Senzor okolitého svetla

So všetkou parádou

Dobrá viditeľnosť displeja je v réžii LED, ktoré prinesie rovnomerné podsvietenie obrazu a vysokú energetickú efektivitu prevádzky. Používateľský komfort podporí štandard VESA na pripevnenie na stenu či rôzne držiaky a zabudované stereo reproduktory 2× 10 W postačujú na ozvučenie. Obrazový signál vykonáte štandardným D-Sub konektorom, S-Video i BNC vstupom, dvojicou HDMI, DVI-D a DisplayPortom.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Automatická regulácia jasu

Farba

Farba Čierna

Prevádzkový čas

Prevádzkový čas 24 h/deň
Kód:  WA895q2
Produktové číslo:  LH5580S-B1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14