Obnoviť stránku

55" Hisense H55U8B

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" Hisense H55U8B

Pre najvyšší pôžitok zo športových prenosov, alebo filmov si zaslúžite TV s praktickými funkciami a dokonalým obrazom. Úplne dostačujúca veľkosť uhlopriečky 55" spolu s rozlíšením 4K Ultra HD je veľmi dobrou voľbou do väčších aj menších izieb. Dokonalé rozlíšenie 4K vďaka ôsmich miliónom pixelov na obrazovke ponúka dokonalý vizuálny zážitok. Technológia LCD LED pomocou výkonných svetelných diód sľubuje dlhú životnosť obrazových bodov až do rohov obrazovky. Smart technológia vám otvára možnosť obohatiť rozhranie televízora množstvom inteligentných aplikácií. 

Kľúčové vymoženosti televízora 55" Hisense H55U8B 

  • Filmy a seriály v detailnom 4K rozlíšení 
  • Dynamický rozsah HDR je prísľubom pre nadpriemerne dynamický a prirodzený zážitok 
  • Snímková frekvencia 120 Hz sľubuje hladký a plynulý obraz 
  • Obnovovacia frekvencia 120 Hz vám prinesie úplne plynulý obraz, čo si všimnete predovšetkým pri sledovaní športových prenosov
  • Televízor má obrazovku s uhlopriečkou 55" 
  • Červené tlačidlo HbbTV ovládača dáva možnosť prehliadania napríklad programu televíznych staníc, možnosť opätovného prehrávania, informácie o počasí, či hranie hier 
  • Vstavaná WiFi v televízore na pripojenie k sieti
  • Variant nahrávania obsahu na váš USB kľúč na uchovanie obľúbených filmov a samozrejme aj ich sledovanie
  • Multimediálny protokol DLNA umožňujúci prehrávať médiá i s externými titulkami 
  • Typ tunera DVB-T2 – HEVC je štandardom na ktorý plošne prechádza všetko pozemné vysielanie 

Luxusná kvalita obrazu televízora HISENSE 

Naozaj náročný divák sa uspokojí len s kvalitou. Televízor 55" Hisense H55U8B s jemným rozlíšením vás presvedčí, že je správnou voľbou. Prídomok 4K znamená televízor so štvornásobkom obrazových bodov oproti televízorom deklarovaným ako Full HD. Obraz je teda zložený z 3 840 × 2 160 bodov, a vďaka tomu dosahuje vysoké prekreslenie a skvelé detaily. Ani pri pohľade z niekoľko desiatok centimetrov nie je rozmazaný a zostáva dokonale ostrý. Kvalitný, jemný obraz si vychutnáte u stále väčšieho množstva obsahu, filmov, dokumentov alebo seriálov. Aj bežné a staršie filmy alebo seriály, ktoré nemajú dostatočné rozlíšenie, dokáže televízor preniesť do vyššieho rozlíšenia a jemne ich tým zdokonalí. Príjemným vedľajším efektom vysokého rozlíšenia je rýchlejší chod inteligentných funkcií a aplikácií, tieto televízory dostávajú výkonnejší hardvér. 

Kompatibilita s DVB-T2 a konektivita 55" Hisense H55U8B 

Ak využívate klasickú anténu o to najdôležitejšie sa už nemusíte starať. Štandard vysielania DVB-T2 televízor prehrá, nič ďalšie riešiť nemusíte. Vďaka tomu, že obsahuje DVB-S2 tuner, môžete prijímať satelitný signál, ktorý máva zvyčajne vysoké pokrytie a veľké množstvo programov. V prípade káblovej televízie pripojíte 55" Hisense H55U8B pomocou tunera DVB-C. Množstvo inteligentných funkcií potrebuje internet, na ktorý vyžijete klasický konektor známy z počítačov. Ak už ste dali zbohom káblom, bude veľmi praktická možnosť pripojiť TV k internetu bezdrôtovo, prostredníctvom WiFi. Tak ako na telefónoch, tabletoch a počítačoch, aj na veľkej obrazovke si okrem originálnych aplikácií vychutnáte prehliadač na bežné prezeranie internetových stránok. Na pripojenie klávesnice, reproduktorov, či ďalšej elektroniky nie je problém využiť Bluetooth. Jednoduchou a pritom veľmi užitočnou funkciou je prehrávanie obsahu z flash diskov či externých diskov pomocou USB portu. Tento model si navyše poradí i s nahrávaním obsahu na externé disky. 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Edge LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, Local Diming
Podporované HDR štandardy HDR10+, Dolby Vision, HLG

Typ

Operačný systém Vidaa
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2019

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, Voyo
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 123 cm
Výška 77,9 cm
Hĺbka 29,6 cm
Výška bez podstavca 71,9 cm
Hĺbka bez podstavca 5,2 cm
Hmotnosť 20,6 kg

Farba

Farba Strieborná
Kód:  HIS020q7
Produktové číslo:  H55U8B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07