Obnoviť stránku

55" Hisense H55AE6000

4,1 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" Hisense H55AE6000

ULTRA HD ROZLÍŠENIE

4K UHD TV spoločnosti Hisense s označením H55AE6000 prináša až štvornásobné rozlíšenie Full HD TV. Vďaka tomu si môžete užívať detaily, ktoré ste nikdy predtým nevideli. Zažite úžasnú zábavu vo svojej obývacej izbe.

TECHNOLÓGIA HDR

Vďaka HDR (vysoký dynamický rozsah) sú predtým skryté oblasti tmavého tieňa a slnečného svetla teraz plné jasu a detailov. Zaznamenáte ostré kontrasty a jemné detaily, ktoré bolo možné predtým vidieť iba v kine.

SUPER KONTRAST

4K televízor Hisense H55AE6000 dokáže automaticky nastaviť kontrast a dosiahne tak tmavšiu čiernu farbu. Získate detailný kontrast medzi najsvetlejšími a najtmavšími oblasťami obrazovky a bude vás čakať skutočne ohromujúci zážitok zo sledovania televízneho vysielania.

UHD UPSCALER

UHD Upscaler dokáže z Full HD signálu vyťažiť maximum. Tým vám umožní vychutnať si takmer 4K kvalitu obrazu. Namiesto jednoduchého štvornásobného zvýšenia počtu pixelov vypočíta UHD Upscaler spoločnosti Hisense farbu susedných pixelov a automaticky rozhodne, kam kompenzovať tieto pixely.

KRIŠTÁĽOVO ČISTÝ ZVUK

Kombinácia zvukových technológií zahŕňajúcich Dolby Audio, DTS a dbx-TV® pomáha televízoru Hisense H55AE6000 vytvárať krištáľovo čistý zvuk. Môžete si tak vychutnať zvuk, ktorý vás vtiahne priamo do stredu diania.

OPERAČNÝ SYSTÉM HISENSE VIDAA U2

Rozhranie Hisense VIDAA U2 je jednoduché a rýchle bez ohľadu na to, či sledujete TV vysielanie alebo 4K video z internetu. K dispozícii je veľké množstvo aplikácií vrátane českých (VOYO, Rozprávky, Stream.cz...).

4K DEKÓDOVANIE A STREAMOVANIE

So Smart TV Hisense H55AE6000 veľmi ľahko získate prístup k online 4K obsahu (YouTube, NETFLIX...). Zároveň si môžete užívať 4K obsah z kompatibilného zdroja pomocou USB alebo HDMI pripojenia. Teraz je technológia 4K na dosah ruky.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém Vidaa
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX
SMART funkcie HbbTV, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 124,2 cm
Výška 7,3 cm
Hĺbka 72,6 cm
Výška bez podstavca 24,4 cm
Hĺbka bez podstavca 78 cm
Hmotnosť 14,3 kg
VESA prichytenie 300×200

Farba

Farba Čierna
Kód:  HIS020p2a
Produktové číslo:  H55AE6000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17