Obnoviť stránku

55" Hisense H55A6140

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" Hisense H55A6140

Pre najlepší pôžitok zo športových prenosov alebo filmov si môžete zaobstarať TV so smart funkciami a luxusným obrazom. Príjemnú hodnotu uhlopriečky 55" spolu s rozlíšením 4K Ultra HD ocení každý, kto hľadá televízor do rozmerných miestností. Neuveriteľné rozlíšenie 4K vďaka ôsmim miliónom pixelov na obrazovke ponúka dokonalý vizuálny zážitok.

Najvýznamnejšie výhody televízory 55" Hisense H55A6140

  • Filmy, šport alebo seriály vyniknú vo vysokom 4K rozlíšení
  • Uhlopriečka televízora robí rovných 55"
  • Predpripravená WiFi technológia televízora umožňuje prehliadanie internetu
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého sa používatelia už čoskoro pre sledovanie pozemného vysielania nezaobídu

Mimoriadne detailný obraz televízora HISENSE

Nechcete nič menšieho, než špičkovú kvalitu? 55" Hisense H55A6140 s pokročilou technológiou zobrazovania uchváti všetkým, čo dokáže. Označenie 4K znamená prístroj s štvornásobkom zobrazovacích bodov oproti Full HD televízorom. Obraz teda dáva dokopy 3 840 × 2 160 bodov, a práve vďaka tomu dosahuje mimoriadne prekreslených detailov. Ani pri pohľade z veľmi malej vzdialenosti sa nijako nemení jeho kvalita a je dokonale ostrý. Jemnosť obrazu dnes zúročíte predovšetkým pri kvalitných filmoch na Blu-ray, ale aj dokumentoch alebo seriáloch. Filmy a seriály natočené v nízkom rozlíšení navyše televízor umelo prepočíta do vyššieho a ich obraz viac vynikne. Tak trochu vedľajším efektom vysokého rozlíšenia býva aj svižný chod smart funkcií a aplikácií, podobné televízory mávajú veľmi silný hardvér.

Tuner pre DVB-T2 a ďalšie funkcie 55" Hisense H55A6140

Ak si stále vystačíte s klasickou anténou, starosť o funkčnosť môžete hodiť za hlavu. Štandard vysielanie DVB-T2 televízor zvláda, nie je treba riešiť nič ďalšie. Vďaka DVB-S2 tuneru je možné prijímať satelitný signál, obľúbený pre slušný výber programov a vysoké pokrytie. U používateľov káblovej televízie sa zapojí 55" Hisense H55A6140 pomocou tunera s označením DVB-C. Rovnako ako na počítači alebo tablete, aj tu si okrem originálnych služieb a aplikácií otvoríte klasický webový prehliadač.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED

Typ

Operačný systém Opera TV
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX
SMART funkcie Webový prehliadač

Pripojenie

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 124,2 cm
Výška 78 cm
Hĺbka 24,4 cm
Výška bez podstavca 72,6 cm
Hĺbka bez podstavca 7,3 cm
Hmotnosť 14,3 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  HIS020p1g
Produktové číslo:  H55A6140
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08