Obnoviť stránku

55" Hisense 55U7QF

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" Hisense 55U7QF

Smart 4K televízor Hisense 55U7QF SMART QLED

Na maximálny pôžitok z filmov, seriálov alebo športových prenosov si doprajte TV 55" Hisense 55U7QF SMART QLED s perfektným obrazom a množstvom inteligentných funkcií. Plnohodnotná veľkosť uhlopriečky 139 cm spolu s rozlíšením 4K Ultra HD je najlepšou voľbou do izby veľmi náročného diváka. Dokonalé rozlíšenie 4K vám pomôže objaviť detaily, o ktorých ste nemali ani potuchy. Výrobcom použitá technológia QLED pomocou svetelnej diódy Quantum Dot sľubuje maximálnu kvalitu farieb až po samé okraje plochy televízora. Obraz je preto v réžii tejto technológie podaný nanajvýš verne. Smart technológia 4K televízora Hisense 55U7QF SMART QLED vám otvára bezchybnú komunikáciu s vaším smartfónom.

Technológia Quantum Dot (QLED)  

Televízor Hisense 55U7QF SMART QLED využíva technológiu Quantum Dot, ktorá rozlišuje farebnú škálu. Ide o tri základné farby (červená, zelená a modrá), ktoré sa v porovnaní s ostatnými televízormi dajú zreteľnejšie rozlíšiť. Táto technológia umožní inteligentnému televízoru Hisense 55U7QF SMART QLED zobraziť oveľa hlbšie a intenzívnejšie farby, než bolo v minulosti možné.

Hisense 55U7QF SMART QLED využíva lokálne stmievanie

Lokálne stmievanie na celej ploche obrazovky – Full Array Local Dimming – ovláda každú zónu podsvietenia samostatne, čo zvyšuje kontrast obrazu. Televízor Hisense 55U7QF SMART QLED disponuje celkom až 90 nezávislými zónami. Výsledkom tohto procesu je rovnomerne optimalizovaný obraz s hlbšou čiernou a jasnejšou bielou.

Dolby Vision HDR

Živý, realistický obraz až so 40-krát jasnejšími farbami a čiernou farbou, ktorá je 10-krát tmavšia ako štandardný obraz. Táto vyspelá HDR technológia televízora Hisense 55U7QF SMART QLED je inšpirovaná kinematografiou, vďaka čomu robí vaše televízne zážitky úžasnejšími.

Hisense 55U7QF SMART QLED má plnohodnotný zvuk vďaka podpore Dolby Atmos®

Hisense 55U7QF SMART QLED vás očarí prelomovým zvukom pri sledovaní vášho obľúbeného programu alebo pri hraní hier. Vďaka Dolby Atmos si budete pripadať, že sa nachádzate v centre diania, pretože zvuk sa bude pohybovať celým priestorom vašej miestnosti.

Hisense 55U7QF SMART QLED disponuje najnovším operačným systémom VIDAA U4

Na televízore Hisense 55U7QF SMART QLED si užijete akýkoľvek obsah! O všetko sa postará technológia VIDAA. Vďaka dohodám o spolupráci s populárnymi poskytovateľmi obsahu ako Netflix, Amazon Prime, RedBull TV, UEFA.TV alebo lokálne VOYO, ktoré sa môžu pýšiť širokým obsahom filmov a seriálov. Každý používateľ si tak určite nájde to, čo sa mu páči. Operačný systém VIDAA U4.0 pracuje svižne a poskytuje prehľadné a intuitívne ovládanie, vďaka čomu je používateľsky prívetivý.

Aplikácia Remote Now

Ovládajte televízor Hisense 55U7QF SMART QLED pomocou vášho telefónu. To všetko cez aplikáciu Remote NOW, ktorá je dostupná pre zariadenia s operačným systémom Android aj iOs. Telefón môžete používať ako klávesnicu, myš a aj ako projektor na premietanie prezentácií, videí a obrázkov.

Herný mód zaistí na televízore Hisense 55U7QF SMART QLED perfektné herné zážitky

Vstupné oneskorenie televízora Hisense 55U7QF SMART QLED môže klesnúť až na 16 ms, čo vám zvyšuje šancu na víťazstvo. Krátke oneskorenie medzi vstupom a reakciami na obrazovke je dôležité predovšetkým pre závodné či športové hry.

HI-View Engine

Táto technológia upravuje vnútorné nastavenie televízora Hisense 55U7QF SMART QLED v reálnom čase tak, aby sa optimalizovala kvalita obrazu. Procesor individuálne rozdeľuje, analyzuje a upravuje každú scénu podľa vlastností pixelov. Na Hisense 55U7QF SMART QLED vás tak čaká naozaj jemný obraz aj s tými najmenšími detailmi.

Parametre a špecifikácia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 91 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 170 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, Local Diming
Podporované HDR štandardy HDR10+, Dolby Vision, HLG
Maximálny jas 400 cd/m2

Typ

Operačný systém Vidaa
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2020

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, Voyo
SMART funkcie HbbTV, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, Kompozitný, CI+ 1.4, Audio analóg vstup
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 122,7 cm
Výška 77 cm
Hĺbka 25 cm
Výška bez podstavca 71,1 cm
Hĺbka bez podstavca 7,8 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 78,4 cm
Hmotnosť 14,7 kg
VESA prichytenie 300×200

Farba

Farba Sivá

Obsah balenia

Ovládač v balení Klasický

Farba

Farba Strieborná
Kód:  HIS020q7b
Produktové číslo:  55U7QF
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02