Obnoviť stránku

50" Hisense H50U7A

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

50" Hisense H50U7A

ULED TV – KRÁSA V OBRAZE

KĽÚČOVÉ FUNKCIE PRE VÁŠ DOKONALÝ ZÁŽITOK

ULTRA DIMMING

Hisense Ultra Dimming umožní presnejšie vykreslenie obrazu vďaka stlmeniu jednotlivých LED diód v mieste, kde je potrebné dosiahnutie sýtejšej čiernej farby. Táto funkcia navyše zlepšuje aj reakčný čas, vďaka čomu je zabezpečené dokonalejšie zobrazenie farieb, bohatší kontrast a vysoká ostrosť obrazu.

DYNAMICKÝ JAS

Táto funkcia maximalizuje rozsah jasu a zlepšuje kontrast televízora Hisense H50U7A najmenej dvakrát efektívnejšie ako tradičný LED televízor.

ČISTÉ A PRIRODZENÉ FARBY

Pre rozšírenie farebného spektra Smart TV Hisense H50U7A bol použitý špeciálny optický materiál, ktorý pomocou technológie Hi-View Engine umožňuje dosiahnutie 100 % farebného gamutu meraného podľa štandardu BT.709. Znamená to, že aj pri príjme štandardných signálov môže ULED televízor zobrazovať prirodzený obraz s autentickými a živými farbami.

VYVÁŽENIE ČIERNEJ A BIELEJ

Vďaka technológii HDR Plus si na televízore Hisense H50U7A vychutnáte širokú škálu realistických odtieňov čiernej a bielej farby. 

PLYNULÝ A JASNÝ POHYB

Patentovaný algoritmus pomocou výkonného audio/video procesora znižuje rozmazanie a oneskorenie rýchleho pohybu. Takže všetko, čo vidíte, je plynulý a čistý obraz.

MEMC

Funkcia na zvýšenie čistoty rýchlo sa pohybujúcich objektov v obraze s technológiou Backlight Scan zníži stopy pohybu. Ultra pohyb je perfektný najmä pre milovníkov športu, pretože rýchly pohyb je zobrazený plynule, hladko a čisto. Maximalizuje tak zážitok pri sledovaní napríklad športových zápasov či rôznych pretekov.

ČISTÝ OBRAZ

Celý rad technológií redukcie šumu, automaticky analyzuje vstupný signál a odstráni z neho šum. Hisense H50U7A tak ponúka čistý obraz a nerušený zážitok zo sledovania vášho obľúbeného programu.

ZVUK AKO V KINE

Hisense Cinema Sound využívajúce technológiu Dolby Audio, DTS a dbx-TV®, zaisťuje vysokokvalitný priestorový zvuk. Samotný dizajn a výkon reproduktorov tento efekt umocňujú.

OPERAČNÝ SYSTÉM HISENSE VIDAA U2

Rozhranie Hisense VIDAA U2 je jednoduché a rýchle, bez ohľadu na to, či sledujete TV vysielanie alebo 4K video z internetu. K dispozícii je veľké množstvo aplikácií.

ŠPORTOVÝ MÓD

Športový mód v Hisense H50U7A prispôsobí všetky nastavenia obrazu aj zvuku pre ten najlepší zážitok pri sledovaní športových prenosov. Takže sa budete cítiť ako na štadióne.

OVLÁDANIE TELEFÓNOM

Stiahnite si aplikáciu „RemoteNOW“ z Google Play alebo Apple AppStore pre pohodlné ovládanie vášho televízora Hisense H50U7A aj pomocou mobilného telefónu. Zároveň je možné streamovať videá a fotografie z telefónu či tabletu.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 50 " (127 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém Vidaa
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX
SMART funkcie HbbTV, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB

Pripojenie

HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 111,6 cm
Výška 72,3 cm
Hĺbka 26,2 cm
Výška bez podstavca 65,5 cm
Hĺbka bez podstavca 5,2 cm
Hmotnosť 18,1 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  HIS020l8m
Produktové číslo:  H50U7A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01