Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

50" Hisense 50A7100F

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

50" Hisense 50A7100F

UHD Smart televízor Hisense 50” A7100F je základným radom 4K Ultra HD televízorov Hisense. Tešiť sa môžete na bezrámikový dizajn, vynikajúci obraz s technológiou HDR 10+/HLG a ozvučenie DTS Studio Sound™. Smart TV ovládate cez vyladený operačný systém VIDAA, ktorý vás prekvapí svojou rýchlosťou. To všetko v až siedmich veľkostiach podľa priestorových možností vašej izby.

HDR 10+/HLG

Inteligentné televízory Hisense A7100F dokážu prehrať HDR obsah z prehrávačov 4K Blu-ray diskov, pripojíte k nim PlayStation, XBOX, alebo USB flash disky. Umožňujú tiež streamovanie od niektorých poskytovateľov VOD. Poskytujú jasnejší a presnejší obraz v oblastiach s tieňmi. Samozrejmosťou je podrobnejší jas a živšie farby, ktoré sa upravujú samostatne pre jednotlivé scény.



Televízor Hisense A7100F s funkciou Ultra Dimming

Hisense Ultra Dimming vďaka odlišným krivkám rozšíreného kontrastu v prípade jednotlivých oblastí obrazovky zlepšuje ako vizuálny kontrast celého obrazu, tak aj jednotlivé detaily. Pomáha aj zdokonaľovať kontrast ako s ohľadom na detaily, tak aj na celý obraz.



Herný režim

Zvýšte svoje šance na víťazstvo vďaka UHD Smart TV Hisense A7100F! Vďaka výrazne kratšiemu oneskoreniu medzi vstupom a reakciami na obrazovke budete mať väčšiu šancu dobre načasovať ťah, keď hráte agresívne. To určite oceníte ak hráte pretekárske, akčné, alebo športové hry. Vstupné oneskorenie na televízoroch Hisense klesá až na 16 ms.



DTS Studio Sound™

DTS Studio Sound™ prostredníctvom integrovaných reproduktorov televízorov Hisense stojí za zážitkom z priestorového zvuku, ktorý vás úplne pohltí. Tešiť sa môžete na 3D zvuk, ktorý zodpovedá 3D video obsahu. To všetko vďaka implementovaniu post-precesingu a psychoakustickej techniky, ktoré zabezpečujú dostatočné basy, zvýraznenie dialógov a konzistentnú a vyrovnanú hlasitosť naprieč obsahom.



Operačný systém VIDAA špeciálne pre televízory Hisense

Vďaka operačnému systému VIDAA je ovládanie inteligentných televízorov Hisense veľmi rýchle, ľahko prispôsobiteľné a hlavne bezpečné. Operačný systém VIDAA dokáže optimalizovať kvalitu obrazu aj zvuku tým, že automaticky rozpoznáva scény prostredníctvom inteligentných algoritmov. Preto je všetok obsah z aplikácií, televíznych kanálov a HDMI zariadení možné ľahko rozpoznať a upraviť v cloudovej databáze. To vám zaručí ten najlepší TV zážitok pri sledovaní.



Aplikácia Remote NOW

Smart TV Hisense A7100 môžete veľmi ľahko ovládať prostredníctvom telefónu, ktorým nahradíte diaľkový ovládač. Stačí si stiahnuť aplikáciu Remote NOW na Google Play, alebo Apple App Store. Budete potom schopní premietať obsah telefónu priamo na obrazovku televízora, pohodlne zadávať text, alebo telefón využiť ako myš na prezeranie obrázkov.


Bluetooth

Jednoducho pripojte televízor k vašim slúchadlám, alebo reproduktorom prostredníctvom Bluetooth rozhrania, aby ste dosiahli požadovaný zvukový zážitok.



Parametre a špecifikácia

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 76 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 105 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 50 " (127 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, HDR10+, HLG
Maximálny jas 300 cd/m2

Typ

Operačný systém Vidaa
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2020

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, Voyo, Disney+, Apple TV
SMART funkcie HbbTV, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, Kompozitný, CI+ 1.4, Audio analóg vstup
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 111,6 cm
Výška 70,9 cm
Hĺbka 22,6 cm
Výška bez podstavca 64,8 cm
Hĺbka bez podstavca 8,2 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 96,3 cm
Hmotnosť 9,9 kg
VESA prichytenie 200×300

Farba

Farba Čierna

Obsah balenia

Ovládač v balení Klasický

Farba

Farba Čierna
Kód:  HIS020l9b
Produktové číslo:  50A7100F
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17