Obnoviť stránku

49 " Philips 49PUS6482

4,8 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

49 " Philips 49PUS6482


Philips 55PUS6482 je Android Smart televízor, ktorý v sebe kombinuje úžasné spojenie presnej výroby a všestranného dizajnu. Ďalej potom svojim užívateľom môže ponúknuť špičkové rozlíšenie 4K Ultra HD a vynikajúci zvuk v podaní integrovaného Soundbar so subwooferom. Televízor beží na platforme Android, užijete si tak oveľa viac zábavy než kedykoľvek predtým. A prečo mať tento model doma? Predovšetkým kvôli technológii podsvietenia Ambilight, ktorá prehlbuje nielen obrazový zážitok. Široká žiara svieti z troch strán obrazovky na okolité steny a vytvára vzrušujúce farebné kombinácie zintenzívňujúce divácky zážitok. Vytvorte jedinečnú atmosféru vo svojej obývačke.


Kľúčové vlastnosti

  • Micro Dimming Pro - inteligentné stmievanie
  • 4K Ultra HD rozlíšenie - obraz ostrý ako britva
  • Pamäť 16 GB s možnosťou rozšírenia pomocou úložiska USB
  • Trojstranné podsvietenie Ambilight
  • Podpora HDR Premium
  • Integrovaný soundbar so subwooferom
  • Google Android 6.0 Marshmallow

Detailný obraz

Systém Pixel Plus Ultra HD optimalizuje kvalitu obrazu a prináša plynulý obraz s neuveriteľnými detailmi a hĺbkou. V kombinácii s 4K Ultra HD rozlíšením si vychutnáte špičkové farby, vrátane jasných odtieňov bielej a čiernej. Technológia Premium Color kombinuje panel so širokým farebným gamutom vylepšený o 85% so spracovaním 4 biliónov farieb.


HDR Premium

High Dynamic Range Premium je novinkou v oblasti štandardov videa, ktorú ocenia predovšetkým filmoví nadšenci. Prináša revolúciu v domácej zábave - vďaka tomuto štandardu si užijete dokonalý jas, bohatý kontrast či skutočne živé farby, ktoré ste nikdy predtým na televízore nevideli. Už nemusíte chodiť do kina, špičkový obraz si teraz užijete v pohodlí svojho domova. 


Inteligentné podsvietenie

Micro Dimming Pro analyzuje obraz v reálnom čase, a to v 6 400 rôznych zónach. Na základe tejto analýzy následne prispôsobuje intenzitu podsvietenia. Výsledkom je zdôraznenie kontrastu, ostrosti a celkovej špičkovej kvality. 



Quad Core a Android

Vychutnajte si precízny výkon v podaní štvorjadrového procesora a systému Android. S touto kombináciou bude obsluha televízora maximálne rýchla, intuitívna a zábavná. Ovládajte, spúšťajte aplikácie a užívajte si multimediálnu zábavu na plné obrátky.


Nekonečná zábava

Obchod Google Play a galéria aplikácií Philips vám ponúkajú nespočetné množstvo filmov, televíznych relácií, hudby, aplikácií a hier. Rozšíriteľná pamäť s kapacitou 16 GB poskytuje dostatok priestoru pre všetky vaše obľúbené programy a pre inštaláciu nových aplikácií. Samozrejmosťou je tiež podpora služby Netflix.


Prémiový zvuk

Neuveriteľné výšky a živé stredy poskytuje úhľadný integrovaný soundbar. Strategicky umiestnené zadné reproduktory naopak oslnia hlbokými a bohatými tónmi. Funkcia DTS HD Premium Sound vám umožní počuť každý detail - skutočne pohlcujúci priestorový zvuk, bohaté basy a krištáľovo čisté dialógy, ktoré sú aj pri najvyššej hlasitosti bez odchýlok, orezania alebo iného skreslenia.


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 49 " (124,46 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie Telly
SMART funkcie HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Ambilight, Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim, Svetelný senzor

Pripojenie

Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, HDMI, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, Kompozitný, Komponentný
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 110,66 cm
Výška 73,57 cm
Hĺbka 26,63 cm
Výška bez podstavca 66,93 cm
Hĺbka bez podstavca 6,82 cm
Hmotnosť 14,21 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WC389l3
Produktové číslo:  49PUS6482/12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02