Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

49" Philips 49PUS6162

4,6 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

49" Philips 49PUS6162


Philips 49PUS6162 nie je len tak obyčajný televízor s 4K Ultra HD rozlíšením, ale ponúka mnoho pokročilých funkcií a najnovších technológií. Dopraje vám mimoriadnu funkčnosť, eleganciu a inteligentné pripojenia. Pýši sa tiež ultratenkou konštrukciou a prepracovaným dizajnom v čiernej farbe, vďaka ktorému sa stane ozdobou každej obývačky. 


Kľúčové vlastnosti 4K televízora Philips 49PUS6162

  • Inteligentné funkcie Smart TV
  • Micro Dimming – inteligentné stmievanie
  • 4K Ultra HD rozlíšenie – obraz ostrý ako britva
  • Philips Sound Processing výkonné spracovanie zvuku
  • Podpora HDR Plus
  • Tunery DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2
  • H.265/HEVC

Špičkové rozlíšenie

4K Ultra HD panel má 4 × vyššie rozlíšenie ako štandardný panel s Full HD. Viac ako 8 miliónov pixelov kombinovaných s jedinečnou technológiou Ultra Resolution poskytujú špičkovú kvalitu obrazu bez ohľadu na pôvodný zdroj. Doprajte si väčšiu ostrosť, lepšie vykreslenie hĺbky, špičkový kontrast, prirodzený plynulý pohyb a detaily bez jediného nedostatku na televízore Philips 49PUS6162.


Inteligentné podsvietenie TV Philips

Micro Dimming analyzuje obraz televízora Philips 49PUS6162 v reálnom čase, a to v 6 400 rôznych zónach. Na základe tejto analýzy následne prispôsobuje intenzitu podsvietenia. Výsledkom je zdôraznenie kontrastu, ostrosti a celkovej špičkovej kvality. 


HDR Plus

High Dynamic Range Plus je novinkou v oblasti štandardov videa, ktorú ocenia predovšetkým filmoví nadšenci. Prináša revolúciu v domácej zábave – vďaka tomuto štandardu si užijete dokonalý jas, bohatý kontrast, či skutočne živé farby, ktoré ste nikdy predtým na televízore nevideli. Už nemusíte chodiť do kina, špičkový obraz si teraz užijete v pohodlí svojho domova vďaka televízoru Philips 49PUS6162. 


Smart TV: preskúmajte úplne nový svet

Objavte ďalšie zážitky na Smart TV Philips 49PUS6162, ktoré tradičné televízory nesprostredkujú. Požičiavajte si a streamujte filmy, videá alebo hry z online video obchodov. Sledujte obľúbené televízne kanály s funkciou Catch-Up a užívajte si výber aplikácií online so službou Smart TV.


Pixel Plus Ultra HD

Zažite ostrosť 4K Ultra HD so systémom Pixel Plus Ultra HD od spoločnosti Philips, ktorý optimalizuje kvalitu obrazu a prináša plynulý, hladký obraz s neuveriteľnými detailami a hĺbkou.


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 49 " (124,46 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém Vlastný OS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie HbbTV, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB

Pripojenie

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 110,66 cm
Výška 70,44 cm
Hĺbka 26,28 cm
Výška bez podstavca 64,08 cm
Hĺbka bez podstavca 8,32 cm
Hmotnosť 15,15 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna
Kód:  WC388t1
Produktové číslo:  49PUS6162/12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12