Obnoviť stránku

46" iiyama ProLite LH4664S

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

46" iiyama ProLite LH4664S

Veľkoplošný LCD monitor iiyama ProLite LH4664S ponúka 46" panel v rozlíšení Full HD a so špičkovou zobrazovacou technológiou AMV3. Tá vám poskytne prvotriedny obraz s vysoko vierohodnými odtieňmi farieb z akéhokoľvek uhla a vysoký kontrast s perfektným podaním čiernej farby. Ďalšou prednosťou monitora je možnosť pripojenia niekoľkých zdrojov signálu a funkcie PiP (Picture in Picture). Je teda vynikajúcim kandidátom na komerčné nasadenie, napríklad v obchodoch či firemných pobočkách. Dobrá viditeľnosť displeja je v réžii LED, ktorá prinesie rovnomerné podsvietenie obrazu a vysokú energetickú efektivitu prevádzky.
Skvelé predstavenie podporí aj vysoká hodnota dynamického kontrastného pomeru 4000:1 pre jemné prechody medzi farebnými odtieňmi. Používateľský komfort podporí štandard VESA na pripevnenie na stenu či rôzne držiaky. Do krásne úzkeho rámčeku sa podarilo umiestniť stereo reproduktory dostačujúce pre potreby základného ozvučenia počítača. Na pripojenie obrazového signálu je k dispozícii veľká škála konektorov: VGA (D-Sub) , RCA , S-Video , DVI , HDMI a DisplayPort .

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Prevádzkový čas

Prevádzkový čas 18 h/deň
Kód:  WA895l4
Produktové číslo:  LH4664S-B1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03