Obnoviť stránku

43" TCL U43P6006

4,7 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

43" TCL U43P6006

Vďaka inteligentnému televízoru TCL okúsite aké to je, prežívať každý záber vašich obľúbených filmov či seriálov v ešte ostrejších detailoch. Upúta vás excelentným 4K UHD rozlíšením, pri ktorom vyniknú nielen detaily, ale aj farebná hĺbka a milióny tónov všetkých odtieňov. Tónov si dosýta užijete aj zvukových, pretože je TV TCL U43P6006 vybavený výkonnými stereo reproduktormi. Patrí do kategórie SMART obrazoviek, a teda na nej môžete po pripojení na internet ľahko zobrazovať internetový obsah, a to aj súbežne so sledovaním filmu na pozadí.

Kľúčové vlastnosti 4K SMART televízora TCL U43P6006

  • Spracovanie v modernom slim dizajne
  • Precízne vysoké rozlíšenie 4K UHD
  • Podpora HDR zobrazenia (HDR10, HLG, ST-2084)
  • Kompatibilný s novým štandardom DVB-T2
  • Prijíma aj káblový a satelitný signál
  • Využíva funkcie sveta Smart TV
  • Zvuk Dolby Digital Plus
  • Široká konektivita vďaka množstvu portov
  • Inteligentná technológia HbbTV, TCL T-Cast a ďalšie

Perfektný obraz 4K UHD HDR aj zvuk zaručený

SMART televízor TCL U43P6006 disponuje LCD panelom s priamym LED podsvietením. V kombinácii s vynikajúcim 4K UHD rozlíšením, ktoré je 4× detailnejšie ako Full HD, budete takmer vtiahnutí do deja vďaka neuveriteľne ostrému a priestorovo pôsobiacemu obrazu. Rozlíšenie je vyšperkované technológiou HDR, ktorá poskytuje obrazu mimoriadny jas, hlbokú čiernu a dokonale odráža svetlé aj tmavé odtiene. Micro-Dimming je schopný analyzovať obraz na rôznych miestach plochy obrazovky a nezávisle upravovať ich jas, čo poskytuje jedinečný vizuálny zážitok. Zárukou kvalitného zážitku sú aj stereo reproduktory s výkonom RMS 16 W a s podporou Dolby Digital+.

Vstúpte s TCL U43P6006 do SMART sveta budúcnosti

Televízor TCL U43P6006 radíme medzi SMART obrazovky, čo znamená, že disponuje ešte celým radom ďalších technológií. Je pripravený pracovať aj s technológiou HbbTV. S tou môžete prezerať, prijímať či vybavovať všetok webový obsah na popredí a v pozadí si pokojne nechajte bežať obľúbený film či seriál. Ďalej podporuje technológiu TCL T-Cast, ktorá vám umožní ovládať televízor pomocou inteligentnej appky nainštalovanej vo vašom smartfóne. Čerešničkou na torte je inštalácia vašich obľúbených aplikácií priamo do televízora na AppStore TCL TV. Nechýba ani množstvo moderných konektorov pre pripojenie príslušenstva, prehrávačov alebo výmenných jednotiek.

TCL U43P6006 s DVB-S2/C/T2 H.265/HEVC

TCL U43P6006 je tiež pripravený na budúce zmeny v príjme signálu, ktoré sú na dohľad. Je plne kompatibilný s novými štandardmi pozemného signálu DVB-T2, ktorý postupne nahradí súčasný systém. Vedľa toho disponuje tiež vlastnými prijímačmi pre káblový aj satelitný signál.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 43 " (109,22 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia Smart LED
Podsvietenie Edge LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém Vlastný OS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie NETFLIX
SMART funkcie HbbTV, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 97,6 cm
Výška 61 cm
Hĺbka 18,1 cm
Výška bez podstavca 56,6 cm
Hĺbka bez podstavca 12-36-65-76 mm
Hmotnosť 7,9 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Sivá
Kód:  WK690b7b
Produktové číslo:  U43P6006
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14