Obnoviť stránku

43" TCL 43C725

+ 3 roky záruka po registrácii
4,2 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

43" TCL 43C725

Nový Android TV TCL 43C725 ponúka podporu všetkých HDR formátov a zvuk ONKYO

Android TV TCL 43C725 pôsobí na všetky vaše zmysly vďaka prémiovým obrazovým aj zvukovým technológiám. Okrem toho aj prémiovo vyzerá vďaka jeho bezrámikovému dizajnu v luxusnom kovovom vyhotovení. TCL 43C725 je QLED TV, v ktorom sa technológia Quantum Dot stará o reprodukciu najširšej palety farieb a 100 % farebného objemu. Podsvietený Direct LED VA panel tomu dodáva hlbokú čiernu a vysoký kontrast. Pre maximálnu kvalitu HDR obsahu nájdete v smart televízore TCL 43C725 podporu všetkých HDR formátov ako HDR10, HLG, HDR10+ a hlavne Dolby Vision. Pre zdroje v nižšom rozlíšení tu funguje nový, výkonný upscaling pomocou umelej inteligencie UHD AI Super Resolution a nový obrazový procesor AiPQ 2.0 Engine, ktoré sa postarajú o to, že bežný obsah vyzerá úžasne aj na obrazovkách s väčšou uhlopriečkou. Na zabezpečenie plynulého pohybu využíva televízor TCL 43C725 technológiu Motion Clarity, ktorá prináša vyššiu plynulosť a ostrosť. HDMI 2.1 s funkciou eARC umožní prenos najlepšej možnej kvality zvuku do externého zariadenia typu soundbar, alebo AV receiver a funkcia ALLM zaručí automaticky tú najkratšiu možnú odozvu (input lag), čo ocenia najmä hráči.

Prostredníctvom televízora 4K TV TCL 43C725 môžete uskutočniť hlasové hovory a videohovory s vašimi blízkymi

Systém Android TV je plynulý, svižný a ponúka obrovské množstvo zábavy v podobe aplikácií, hier a funkcií ako zabudovaný Google Assistant a Chromecast. Google Assistant pri 4K TV TCL 43C725 môžete pohodlne ovládať pomocou funkcie Hands-free Voice Control, o čo sa stará mikrofón zabudovaný priamo v televízore TCL 43C725. Dokonca aj česky, alebo slovensky je možné hlasom vyhľadať obľúbené videá na Youtube. Deti tak môžu napríklad nájsť svoje obľúbené rozprávky a nemusia vypisovať názov písmenko po písmenku. Nová aplikácia Google Duo vám umožní komunikovať prostredníctvom 4K televízora TCL 43C725 s vašimi blízkymi pomocou videohovorov, či hlasových hovorov. O hlasové hovory sa postará vnútorný mikrofón a na videohovory je možné využiť pripojenie jednej z mnohých dostupných USB webkamier s podporou UVC štandardu (väčšina dnes predávaných webkamier). Z aplikácií v Obchode Play nájdete napríklad aj pokročilé prehrávače médií. Zvukovo ponúka inteligentný televízor TCL 43C725 nadštandardnú kvalitu vďaka prémiovým reproduktorom od spoločnosti Onkyo s podporou priestorovosti zvuku Dolby Atmos. Televízor TCL 43C725 je možné zavesiť na stenu využitím držiaka so štandardom VESA 200 × 200.

QLED – obraz ako živý vďaka úžasnej farebnej palete

Quantum Dot technológia prináša úžasne široké spektrum farieb a odtieňov, vďaka ktorým obraz na televízore TCL 43C725 dostane úžasnú hĺbku a detaily. Čaká na vás viac než miliarda farieb a odtieňov a 100 % farebný objem, ktorý zachová živé farby pri všetkých úrovniach jasu tak, aby ste neprišli ani o jediný detail.

TCL 43C725 kladie dôraz na vysokú HDR kvalitu – 4K HDR PRO

Televízor TCL 43C725, označovaný ako 4K HDR PRO, zaručí skvelý zážitok z najkvalitnejšieho obrazového materiálu v HDR. Vďaka technológii QLED ožije HDR obsah v dokonalých farbách, hĺbke a detailoch. Presne tak, ako to zamýšľali jeho autori. Ponorte sa do filmov, seriálov, či hier v tej najvyššej kvalite so 4K HDR PRO.

TCL 43C725 ponúkne Motion Clarity pre plynulý obraz

Technológia Motion Clarity sa stará o plynulý obraz a zdokonalené podanie pohybu aj v zdrojoch, ktoré nemajú vysokú snímkovú frekvenciu. Akčné scény vo filmoch, hrách, či športe tak na televízore TCL 43C725 prinesú viac detailov, väčšiu ostrosť a plynulosť.

GAME MASTER – buďte o krok vpred pred ostatnými hráčmi

Hráči vyžadujú možnosť pohotových reakcií a výbornú úroveň grafiky. Televízor TCL 43C725 vďaka HDMI 2.1 a funkcii ALLM (Auto Low Latency Mode) ponúkne hráčom skvelý komfort umožnením tej najkratšej odozvy (input lag* pod 15 ms) a optimalizovaného nastavenia pre hry – všetko automaticky. TV TCL 43C725 sa jednoducho sám prepne do herného režimu ak pripojíte modernú hernú konzolu, alebo PC cez HDMI.
*Pre túto funkciu je vyžadovaná herná konzola alebo PC s HDMI 2.1. 

Televízor 4K Ultra HD TCL 43C725 sa pýši podporou všetkých HDR formátov – HDR10, HLG, HDR10+ a Dolby Vision

Vychutnajte si obrazovú kvalitu televízora TCL 43C725 na maximum vďaka podpore všetkých HDR formátov. Inteligentný televízor 4K Ultra HD TCL 43C725 podporuje základné HDR formáty ako HDR10 a HLG, ale aj pokročilé formáty s dynamickými metadátami ako sú HDR10+ a Dolby Vision. Najmä Dolby Vision prinesie tú najlepšiu možnú kvalitu. Na Dolby Vision stavili tí najväčší hráči na poli streamingu aj filmovej produkcie. Napríklad najpopulárnejší Netflix využíva Dolby Vision pri mnohých tituloch a vy si tak vychutnáte tú najlepšiu obrazovú kvalitu. Streaming je stále na vzostupe a mnoho ďalších služieb, ktoré k nám dorazia, budú Dolby Vision využívať. Rovnako tak aj mnoho Ultra HD Blu-Ray diskov. Napríklad aj vo vybraných službách ako Amazon Prime, alebo aj na UHD diskoch je možné nájsť HDR10+. Získajte vždy maximálnu kvalitu vďaka televízoru TCL 43C725 s kompletnou podporou HDR formátov.

UHD TV TCL 43C725 sa postará o poriadnu zvukovú atmosféru s reproduktormi od ONKYO

Vychutnajte si na UHD TV TCL 43C725 skvelé filmové, seriálové a herné zážitky s priestorovým zvukom z prémiových reproduktorov Onkyo a podporou Dolby Atmos*. Nechajte jednotlivé zvuky tancovať všade okolo vás a ponorte sa do skvelej atmosféry.
*Dolby Atmos a symbol dvojité D sú registrované ochranné známky spoločnosti Dolby Laboratories. 

Podpora zvuku DOLBY AUDIO a DTS-HD

Televízor UHD 4K TCL 43C725 podporuje zvukové formáty od oboch popredných spoločností na poli zvuku – Dolby Laboratories a DTS*. Ponorte sa s televízorom TCL 43C725 do audiovizuálnych zážitkov nielen vďaka skvelému obrazu, ale aj strhujúcej zvukovej atmosfére. Dolby Audio™ ponúka očarujúci zážitok vo vysokej čistote a priestorovosti zvuku ako v kine. DTS-HD vykúzli vo filmoch na Blu-ray diskoch a v streamingových službách skvelú atmosféru.
*DTS a DTS spoločne so symbolom sú ochranné známky spoločnosti DTS.

TCL 43C725 je ANDROID TV s ohromným množstvom aplikácií a obsahu pre vašu zábavu

Android TV TCL 43C725 ponúka vstavané funkcie Google Home, Chromecast a Google Assistant.* Obchod Play je oficiálnym zdrojom aplikácií, v ktorom nájdete naozaj veľa svetových a lokálnych aplikácií na streamovanie obsahu. Čakajú na vás Youtube, Netflix, Amazon Prime a mnoho ďalšieho.

*Google Assistant vyžaduje internetové/dáta pripojenie. Dátové tarify môžu byť spoplatnené. Dostupnosť a výkon určitých funkcií a služieb závisí od služieb, zariadení, siete a nemusia byť dostupné vo všetkých lokalitách. 

So 4K televízorom TCL 43C725 si doprajete komfort a voľné ruky s Hands-Free Voice Control a Google Assistant

Hands-Free Voice Control* predstavuje možnosť oslovovať hlasom priamo televízor. To sa dá dômyselne využiť s Google Assistant a dosiahnuť tak pohodlie a ľahký prístup k zábave a informáciám. Google Assistant nájdete v TCL Android TV už zabudovaný. Pomôže vám s množstvom úloh, s vyhľadávaním obsahu a informácií a obsluhou vašej smart domácnosti. Zadávanie hlasom môžete využiť aj v češtine, či slovenčine. Jednoducho tak vyhľadáte napríklad videá na Youtube. Deti si tak ľahko môžu vyhľadať ich obľúbené rozprávky. Stačí vysloviť len ich názov, napríklad „O lúpežníkovi Rumcajsovi Youtube“ a TV ponúkne výsledky vyhľadávania na Youtube. Ak v danom jazyku nefunguje prebúdzajúci príkaz na načúvanie „OK Google“, je možné načúvanie aktivovať pomocou tlačidla Google Assistant na pribalenom smart ovládači pri sérii C72 a potom napríklad, či už česky alebo slovensky, vyhľadávať obsah.


*Hands-Free Voice Control a Google Assistant nemusia byť vo všetkých oblastiach a jazykoch dostupné. 

S Google Duo môžete byť prostredníctvom televízora TCL 43C725 neustále v kontakte s vašimi blízkymi

Novinkou vo svete Android TV je Google Duo. Komunikačná aplikácia, vďaka ktorej môžete byť cez televízor TCL 43C725 v kontakte s vašimi blízkymi. TCL 43C725 ponúka funkciu Hands-Free Voice Control, ktorá sa dá s Google Duo krásne kombinovať. Vstavaný mikrofón v televízore TCL 43C725 vám umožní využívať cez Google Duo zadarmo hovory vašim blízkym. Jediné čo je na to potrebné, je váš Google účet a kontakty, ktoré v ňom máte. Rozprávajte sa s vašimi blízkymi z pohodlia vášho gauča.
Zároveň môžete k televízoru TCL 43C725 pripojiť USB webkameru s podporou UVC, ktorú si napríklad pripevníte na hornú hranu TV a môžete tak využívať nielen hlasové hovory, ale aj videohovory. Nebudete musieť v ruke držať mobil s prednou kamerou. Môžete tak napríklad využiť Google Duo pri domácom cvičení s fitness trénerom na druhej strane hovoru. Slobodne a s voľnými rukami sa budete môcť pred televízorom TCL 43C725 pohybovať. V súkromných, alebo skupinových hovoroch sa môže pripojiť až 32 účastníkov. Google Duo má obrovský potenciál, pretože Google účet je dnes veľmi rozšírený. Komunikujete tak z vášho TV TCL 43C725 s ľuďmi pri iných televízoroch, na mobilných telefónoch, počítačoch a tabletoch. Či už ide o súkromné hovory alebo skupinové hovory, vaše konverzácie zostávajú pri použití TV TCL 43C725 zabezpečené a zašifrované pre zachovanie vášho súkromia.
*Vyžaduje prihlásenie sa pomocou vášho Google účtu.

WORKS WITH ALEXA – inteligentná asistencia poruke

Alexa* je služba od spoločnosti Amazon, ktorá je pripravená vám pomôcť s mnohými úlohami a byť vám poruke v inteligentnom svete. Prostredníctvom vášho hlasu jej môžete zadať úlohy, aby vám pustila hudbu, nastavila v TV TCL 43C725 hlasitosť, alebo prepla kanál, zistila predpoveď počasia, alebo pomohla s ovládaním smart domácnosti a najrôznejších inteligentných prvkov v nej.
*Kompatibilita s Alexa vám umožňuje využívať vaše Amazon Alexa zariadenie vrátane Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot a Echo Plus (musí sa zakúpiť samostatne) na ovládanie vášho TV TCL 43C725.

Parametre a špecifikácia

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 62 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 109 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 43 " (109,22 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, Local Diming
Podporované HDR štandardy HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2021

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Rakuten TV, VLC Media Player, OKTAGON TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant, Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, DLNA
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, Komponentný, CI+ 1.4
HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 95,8 cm
Výška 62 cm
Hĺbka 25,2 cm
Výška bez podstavca 57 cm
Hĺbka bez podstavca 7,9 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 75,8 cm
Hmotnosť 7,3 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný
Kód:  WK690b7c1
Produktové číslo:  43C725
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11