Obnoviť stránku

43 "Sharp LC-43CUF8462

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

43 "Sharp LC-43CUF8462

Kúpte si moderné a chytrú televíziu s LED podsvietenie, ktorá vás ohromí krásne čistým obrazom. Rozlíšenie UltraHD zabezpečí, že aj ten najmenší detail na obrazovke budete vidieť jasnejšie, než kedy predtým. Doplnené o presné a verné farby, ktoré vám v spojení s perfektnou ostrosťou obrazu vyrazí dych. 

kľúčové vlastnosti

  • 4K UltraHD televízor
  • Aktive Motion - plynulá zobrazovacie frekvencia
  • WiDi a Miracast
  • ACE PRO - vylepšené spracovanie obrazu
  • DTS TruSurround systém - zážitok z priestorového zvuku
  • Moderný dizajn v kombinácii s hliníkovým podstavcom

nabitý technológiami

Televízia sa môže pochváliť rozlíšením 3840 × 2160 pixelov, ktoré je až štvornásobné oproti klasickému FullHD. K jasnému a plynulému obrazu prispieva technológie Active Motion, ktorá zaistí 600Hz zobrazovacie frekvenciu. Obraz je tak pri sledovaní dynamických scén či športových zápasov krásne vyhladený. O zvukovú kulisu sa stará dvojica reproduktorov o celkovej výkonom 16 W. Vďaka technológii TruSurround zažijete priestorový zvuk, ktorý vás ešte viac vtiahne do deja.

Anténou či káblom

Súčasťou televízora je dvojica digitálnych tunerov pre príjem digitálneho DVB-T2 a káblového DVB-C vysielania. Nesmie chýbať podpora DVB-S2 pre príjem satelitného vysielania a novo podpora vyspelejšieho kódovania HEVC / H.265. Doplnená CI + slotom pre vloženie platené karty. 

bezproblémová konektivita

Pre spojenie s externými zdrojmi vysokého rozlíšenia potom televízor obsahuje trojicu rozhranie HDMI. Nesmie chýbať ani 3 USB porty pre priame prehrávanie obsahu (fotografií, videa i hudby). Príjemným bonusom je slot pre SD kartu alebo funkcie Bluetooth. Pomocou integrovaného pripojenie WiFi začleníte televízor do domácej siete. S technológiou Miracast si užijete hranie hier či sledovanie médiami z vášho chytrého zariadenie, ktoré je prenášané na televíziu.

Aplikácie a zábava

Technológia AQUOS NET + vám otvorí brány do sveta aplikácií a internetových služieb, ktoré sú prístupné prostredníctvom vášho televízora. Na vyskúšanie čaká celá rada aplikácií. Nechýba ani možnosť ovládania z aplikácie na vašom šikovnom zariadení. Treba podotknúť, že s touto televíziou si užijete nespočetné množstvo zábavy.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 43 " (109,22 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Operačný systém Vlastný OS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 3 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 96,5 cm
Výška 59,6 cm
Hĺbka 18,5 cm
Výška bez podstavca 57,1 cm
Hĺbka bez podstavca 6,7 cm
Hmotnosť 10,2 kg
VESA prichytenie 400×200

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WSA309q2
Produktové číslo:  LC-43CUF8462
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12