Obnoviť stránku

43" ASUS SD433

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

43" ASUS SD433

Zoznámte sa s profesionálnym veľkoformátovým LED monitorom s podporou funkcie plug and play, vrátane hromady multimediálnych formátov, integrovanými stereofónnymi reproduktormi alebo tiež kvalitným kontrastným pomerom dosahujúcim v typickej stupnici 3 000 : 1. Jasný panel so širokými pozorovacími uhlami (178° horizontálne i vertikálne) zobrazuje obsah v rozlíšení Full HD, a to v jasných a pestrých farbách. Divákom tak bude prezentovaný obraz bez skreslenia alebo zhoršenia kvality, nech ho budú sledovať odkiaľkoľvek.

Kľúčové vlastnosti veľkoformátového monitora ASUS SD433

  • Aktívna plocha 94,1 × 53 cm
  • Snímkovacia frekvencia dosahujúca 60 Hz
  • Kvalitný kontrastný pomer 3 000 : 1
  • Široké pozorovacie uhly – 178° vertikálne i horizontálne
  • Podpora rôznych multimediálnych formátov – pripojte USB a prehrávajte
  • Stereofónne reproduktory s výkonom 10 W
  • Jednoduché nastavenie bez káblov – dokáže automaticky detegovať a prehrávať súbory z USB
  • Možno doplniť o kartu s kompletným systémom Android pre pokročilé možnosti prezentácie
  • Port RS-232pre vzdialenú správu

Veľkoformátový LED monitor umiestnite kamkoľvek!

Správne vyladená zasadacia miestnosť musí obsahovať veľkú obrazovku, na ktorej sa budú veľmi dobre prezentovať jednotlivé projekty. Vďaka jasu až 300 nitov ho možno umiestniť prakticky do akýchkoľvek vnútorných priestorov – komunikujte so zákazníkmi v obchode, s kolegami v konferenčnej sále či kdekoľvek inde. K tomu všetkému je vybavený kompatibilitou so štandardom VESA (400 × 400 mm), vďaka ktorému ho ľahko prichytíte napríklad na stenu. Samotné firemné prezentácie budú na takej veľkej obrazovke vyzerať jednoducho fantasticky. 

Dôležité je aj audio

S parádnym prezentovaním, popri video obsahu, hrá dôležitú úlohu aj kvalitné audio, ktoré v tomto prípade sprostredkovávajú integrované reproduktory. Sú umiestnené v zadnej časti monitora a účelne nahrádzajú externé reproduktory. Pritom nijako nenarúšajú štíhly a moderný profil monitora, ktorý nepresahuje 7,3 cm.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  WA075j
Produktové číslo:  90LS0130-B00200
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14