Obnoviť stránku

42 "Sharp LC-42LE759

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

42 "Sharp LC-42LE759

Vždy ostrý obraz

Zoznámte sa s novou 3D Smart televízorov, ktoré sú vlastné moderné technológie aj tenký dizajn. Získa si vás 106cm panelom s rozlíšením Full HD, všetko teda zobrazuje detailne a ostro vo verných farbách. Keď k tomu pridáme technológiu 3D vrátane štyroch párov 3D okuliarov a 300Hz Action Motion pre hladký a plynulý obraz, máte pred sebou perfektný televíziu pre sledovanie akčných filmov či športových prenosov. Televízia dostala do vienka moderné a veľmi atraktívny dizajn. Ešte, než ju prvýkrát zapnete, všimnite si ich tenkých a čistých línií, ktoré ozdobia aj moderné obývacia izba.

  • 106cm obrazovka 3D (vrátane štyroch párov 3D okuliarov)
  • Panel Full HD (1920 × 1080)
  • Active motion 300 Hz
  • Vstavaná Wi-Fi s DLNA
  • Múdra TV platforma AQUOS NET +
  • Miracast
  • Nahrávanie na USB
  • Timeshift +

Ovládanie gestami

Technológia Aquos NET + vás prenesie do sveta plného aplikácií priamo prostredníctvom vášho televízora. Ovládnite svoju televíziu pomocou gest na displeji svojho chytrého telefónu alebo tabletu, s aplikáciou Sharp Smart Remote to bude ľahké a zábavné. Televízia je vybavená tunery DVB-T, DVB-C a DVB-S/S2, aby ste mali všetky vaše obľúbené programy na dosah ruky. Všetky sú doplnené CI + slotom pre vloženie platené karty. S funkciou Timeshift + navyše nezmeškáte žiadny obľúbený program, všetko si môžete pustiť spätne. Kvalitné zvukové podanie má na starosti dvojica reproduktorov s výkonom 16 W.

Pustite si čokoľvek

Začleňte si televízor do domácej siete vďaka bezdrôtovému pripojeniu pomocou Wi-Fi . Streamujte hudbu, videá či si pustite prezentáciu fotiek z vášho počítača priamo na obrazovku televízie. Aj to, čo si prehrávate na vašom smartphonu, môžete teraz zároveň vidieť aj na veľkej obrazovke, a to vďaka systému Miracast. Pripojte USB kľúč alebo pevný disk a sledujte všetko, čo na nich máte uložené. Náročného užívateľa určite poteší podpora pre montáž na stenu pomocou držiakov štandardu VESA.

Parametre a špecifikácie:

Všeobecná charakteristika:
Teletext: 1000 strán
Elektronický sprievodca programami (EPG): 7 dní
USB media player pre: video/foto/hudbu
DLNA media player pre: video/foto/hudbu
Aplikácia pre diaľkové ovládanie (IOS & Android)

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 42 " (106,68 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Smart TV

Pripojenie

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 95,7 cm
Výška 60,5 cm
Hĺbka 22 cm
Výška bez podstavca 55,5 cm
Hĺbka bez podstavca 6,4 cm
Hmotnosť 14,5 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WSA308e7
Produktové číslo:  LC42LE759EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08