Obnoviť stránku

40" Thomson 40FU3253C

4,4 23 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

40" Thomson 40FU3253C

Tenké prevedenie s Full HD displejom

Moderný LED TV Thomson radu U3 so svojím tenkým vyhotovením dokonale zapadne do vašej izby. Obraz ponúkne Full HD rozlíšenie a uhlopriečku 101 cm. Rýchla 100Hz technológia Clear Motion Index a Mega kontrast zaručí dokonale ostré zábery v akčných filmoch, športových prenosoch aj pri hraní vašich obľúbených hier. Na príjem televízneho signálu poslúži DVB-T/C tuner pre príjem pozemného aj káblového vysielania.

Nahrávajte na externé úložisko s PVR Ready

Klasický papierový TV program až na 8 dní dopredu plne nahradí funkcia EPG, a keď práve nebudú dávať váš obľúbený program, môžete využiť integrovaný multimediálny prehliadač. Po pripojení externého disku alebo flash pamäte si pustíte váš obľúbený film, hudbu alebo si môžete prezrieť rodinné fotografie z dovolenky. Séria U3 je vybavená funkciou PVR Ready s Timeshift pre nahrávanie TV vysielania na USB úložisko. Vhod môže prísť aj funkcia rodičovskej kontroly a hotelový mód. Čerešničkou na torte je svetelný senzor pre automatickú reguláciu jasu obrazovky. Vďaka nízkej spotrebe televízie patrí do energetickej triedy A +.

Široké možnosti pripojenia

HDMI poslúži na prenos audio aj video signálu napríklad z videokamery alebo počítača. K dispozícii je aj klasický konektor SCART. Slot CI + je pripravený pre dekódovaciu kartu platených programov. Multimédiá z prenosného disku prehráte pomocou konektora USB. Štandard MHL umožňuje pripojiť mobilný telefón, tablet a ďalšiu prenosnú elektroniku na prenos obrazu v rozlíšení až 1920x1080 (Full HD) a až 8-kanálového zvuku, pričom pripojené zariadenie môže byť zároveň aj napájané. Súkromnú zábavu zaistí zdierka pre slúchadlá, takže nebudete nikým rušení a ani vy nebudete nikoho rušiť.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 40 " (101,6 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Základný hotelový režim, Svetelný senzor

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 93 cm
Výška 65 cm
Hĺbka 24 cm
Výška bez podstavca 56 cm
Hĺbka bez podstavca 8,7 cm
Hmotnosť 8 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK680j2
Produktové číslo:  40FU3253C

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09