Obnoviť stránku

40 "Sencor SLE 40F10M4

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

40 "Sencor SLE 40F10M4

Veľkoplošný televízor Sencor SLE 40F10M4 spája vysokú kvalitu obrazu s flexibilným pripojením zdrojov. Jeho obrazovka ponúka Full HD rozlíšenie pre detailný ostrý obraz z Blu-ray nosičov aj herných konzol. Poskytuje vysoký dynamický kontrast aj jas pre nerušenú zábavu na úrovni. Štandardom je vstavaný HD DVB-T/C tuner pre kvalitný príjem pozemného digitálneho vysielania. Priestorovo náročných užívateľov určite poteší podpora montáže na stenu pomocou štandardu VESA.
Televízor sa vyznačuje bohatou multimediálnou výbavou. Umožňuje nahrávanie sledovaných TV programov na pripojené USB dátové úložisko vrátane funkcie časového posunu živého vysielania TimeShift. Zároveň podporuje aj prehrávanie multimédií z USB zariadení. Na pripojenie externých zdrojov signálu s vysokým rozlíšením ponúka televízor hneď trojicu HDMI vstupov, ktoré dopĺňa súprava tradičných analógových konektorov vrátane kompozitného a VGA vstupu.
Doplňujúce informácie:

Podporované formáty prehrávania:
DivX, XviD, MP3, WMA, JPEG

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 40 " (101,6 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 93,2 cm
Výška 65,3 cm
Hĺbka 20 cm
Výška bez podstavca 56 cm
Hĺbka bez podstavca 9,3 cm
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna
Kód:  WS540a
Produktové číslo:  SLE 40F10M4
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19