Obnoviť stránku

40" Philips 40PFL4418H

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

40" Philips 40PFL4418H

Televízia Philips s nádherným dizajnom a špičkovými parametrami pre náročnejších užívateľov, ktorí od televízie očakávajú možnosti neobmedzené zábavy. Vďaka integrovanému WiFi modulu sa môžete tešiť na bohatý multimediálny obsah služby Smart TV , Ktorá umožňuje stiahnutie veľkého množstva zábavných online aplikácií , Videí na zapožičanie alebo funkciu Catch-Up TV pre pohodlné sledovanie vašich obľúbených televíznych kanálov. S funkciou SimplyShare TV môžete zdieľať snímky, hudbu aj videá prostredníctvom pripojenia cez protokol DLNA pomocou inteligentného telefónu, tabletu alebo počítača. Všetok zdieľaný multimediálny obsah si tak vychutnáte na priestrannej obrazovke s Full HD rozlíšením a uhlopriečkou 40 " .
Do sveta tretieho rozmeru vás zavedie aktívna technológia 3D s vysokorýchlostným zobrazením a neuveriteľnú hĺbkou , Kontrastom a realistickým zážitkom z 3D. Televízia umožňuje tiež konverziu 2D obsahu na živý a dych berúce trojrozmerný zážitok. Dokonca môžu 2 hráči hrať každý na svojej celej obrazovke . Integrovaný duálny tuner umožňuje príjem digitálneho pozemného aj káblového vysielania vo vysokom rozlíšení. Prostredníctvom USB rozhrania si môžete svoje obľúbené televízne relácie jednoducho nahrávať na externý pevný disk alebo USB flash disk. Na zadnej strane televízora nájdete hneď 3 konektory HDMI pre pripojenie externých zdrojov vysokého rozlíšenia.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 40 " (101,6 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podpora 3D Aktívny 3D

Typ

Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, Facebook
SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 92,9 cm
Výška 62,4 cm
Hĺbka 23,8 cm
Výška bez podstavca 55,9 cm
Hĺbka bez podstavca 3,99 cm
Hmotnosť 13,3 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna
Kód:  WC360b
Produktové číslo:  40PFL4418H/12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12