Obnoviť stránku

40" Philips 40PFL3208H

4,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

40" Philips 40PFL3208H

S LED televízorom Philips 40PFL3208H si vychutnáte jedinečnú ostrosť pohybu pre čistý a žiarivý obraz pri sledovaní vašich obľúbených akčných filmov či športových prenosov. Nákup tohto televízora nezaťaží váš rozpočet a navyše získate prístroj s množstvom skvelých funkcií. Crystal Clear je balík inovácií obrazu, ktorý digitálne prispôsobuje a nastavujú kvalitu na optimálnu kontrast, farbu a úroveň ostrosti. Výsledkom je mimoriadne čistý obraz z akéhokoľvek zdroja. Vďaka nadštandardnej obnovovaciu frekvenciu a jedinečnému spracovanie obrazu vytvára mimoriadnu ostrosť aj pri rýchlych pohyboch.
Pre sledovanie vysielania vo vysokom rozlíšení vám poslúži hneď dva integrované televízne tunery . Nechýba ani slot pre karty CI +, ktoré umožňujú dekódovať prenosy rôznych operátorov. Televízor poskytuje mimoriadne čistý obraz z akéhokoľvek zdroja. Jeho prednosťou je prítomnosť hneď dvoch HDMI rozhranie. Nemožno zabudnúť na porty USB , Ktoré vám poslúži pre prehrávanie rôznych multimédií v špičkovej kvalite alebo pre osadenie WiFi modulu.
Táto televízia sa môže pochváliť prídomkom "Smart" , Čím sa pred vami otvára celý svet online zábavy a multimédií . Prostredníctvom služby Skype môžete ľahko vykonávať hovory aj videohovory priamo na televízore. Svoje uplatnenie si nájde aj aplikácie MyRemote , Vďaka ktorej môžete ovládať televízor pomocou tabletu alebo telefónu. Zdieľajte snímky, hudbu, videá a filmy prostredníctvom pripojenia cez protokol DLNA pomocou inteligentného telefónu, tabletu alebo počítača a vychutnajte si ich na veľkej obrazovke.
Doplňujúce informácie:
Ozvučenie:
Funkcia: automatická úprava hlasitosti, Clear Sound, Incredible Surround
Formáty prehrávania:
Videa: AVI, MKV, H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9/VC1
Hudby: MP3, AAC, WMA
Obrazu: JPEG
Smart TV:
Aplikácia SmartTV: Funkcia Catch-Up TV, Netflix, Online aplikácie, prihlásený videopožičovne, Otvorený internetový prehliadač, YouTube
Múdra interakcie:
Interakcie s užívateľom
Pozastavenie televízneho vysielania
Možnosť aktualizácie firmvéru
Nastavenie formátu obrazovky
Indikácia úrovne signálu
Aplikácia My Remote

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 40 " (101,6 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, Facebook
SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 93,1 cm
Výška 60,2 cm
Hĺbka 22 cm
Výška bez podstavca 55,9 cm
Hĺbka bez podstavca 7,8 cm

Farba

Farba Čierna
Kód:  WC365g3
Produktové číslo:  40PFL3208H/12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08