Obnoviť stránku

40" Philips 40PFL3008H

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

40" Philips 40PFL3008H

LED televízor PHILIPS vám sprostredkuje skvelý obraz s dokonale ostrým Full HD rozlíšením. Televízor disponuje technológiou Digital Crystal Clear, Čo je balík obrazových funkcií, ktorý digitálne prispôsobuje a optimalizuje kvalitu obrazu na vyrovnaný kontrast, čistotu farieb a úroveň ostrosti. Výsledkom je mimoriadne čistý obraz z akéhokoľvek zdroja. Vďaka kombinácii obnovovacia frekvencia panelu a jedinečného spracovania obrazu vytvára funkcie Perfect Motion Rate (PMR) mimoriadnu ostrosť pohybu pre čistý a živý obraz aj pri rýchlom pohybe na obrazovke.
Pre sledovanie digitálneho pozemného a káblového vysielania v štandardnom i vysokom rozlíšení vám poslúži integrované televízne tunery. Nechýba ani slot CI +, Ktorý umožňuje po vložení príslušnej karty monitorovanie služieb kódovaných operátorov. K pripojenie ďalších zariadení s vysokým rozlíšením vám poslúži dvojica rozhranie HDMI. Vďaka tomu, že televízor obsahuje port USB, Si z flashdiskov a externých diskov prehráte širokú paletu formátov fotografií, videa i hudobných súborov.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 40 " (101,6 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 93 cm
Výška 59,7 cm
Hĺbka 22 cm
Výška bez podstavca 55,4 cm
Hĺbka bez podstavca 7,7 cm

Farba

Farba Čierna
Kód:  WC360a
Produktové číslo:  40PFL3008H/12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13