Obnoviť stránku

40" Hisense 40A5600F

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

40" Hisense 40A5600F

Objavte svet inteligentnej zábavy

40" Smart TV Hisense 40A5600F s detailným Full HD rozlíšením poskytuje špičkový obraz s prirodzenými farbami a čistým zvukom s jasnými dialógmi, ktorý poskytuje technológia dbx-tv. Rýchly prístup k obľúbeným aplikáciám a inteligentným funkciám umožní používateľsky prívetivý operačný systém VIDAA, ktorý premení televízor na inteligentné multimediálne centrum.


Zvýraznenie prirodzených farieb

Full HD televízor Hisense 40A5600F s technológiou Natural Color Enhancer precízne zobrazí aj tie najmenšie rozdiely medzi odtieňmi farieb. Vďaka tomu si pri sledovaní obľúbeného filmu, seriálu, alebo športového zápasu vychutnáte vždy reálne pôsobiaci obraz vyladený do najmenšieho detailu. O kvalitný prevod obsahu z nižšieho rozlíšenia sa postará technológia Master Pro, ktorá analyzuje snímku po snímke na zabezpečenie maximálnej čistoty obrazu.



Smart TV Hisense 40A5600F s pokročilou redukciou šumu

Počas sledovania televízneho vysielania, alebo prehrávania multimediálneho obsahu Smart televízor Hisense 40A5600F neustále analyzuje obraz a pomocou pokročilých algoritmov redukuje hladinu šumu. Výsledkom je živší a ostrejší obraz s minimálnym skreslením.



Inteligentný operačný systém VIDAA

Premeňte váš televízor Hisense 40A5600F na inteligentné multimediálne centrum vďaka operačnému systému VIDAA 2.5, ktorý sa postará o svižné a používateľsky prívetivé ovládanie. Systém VIDAA ponúka rad obľúbených aplikácií a umožní aj prehrávanie multimediálnych súborov, či zrkadlenie obsahu z vášho mobilného telefónu. Na rýchly prístup k často používaným funkciám, alebo aplikáciám si môžete jednoducho prispôsobiť domovskú obrazovku.



Smart TV Hisense 40A5600F ponúka široké portfólio aplikácií

Operačný systém VIDAA poskytuje prístup k širokej ponuke aplikácií od svetových tvorcov obsahu. Okrem obľúbených filmov a seriálov z VOD služieb Netflix, YouTube, Prime Video, či FreeviewPlay môžete na obrazovke televízora sledovať aktuálne spravodajstvo, športové výsledky, predpoveď počasia, streamovať hudbu a podobne.



Získajte prístup k obľúbenému obsahu stlačením jediného tlačidla

Diaľkový ovládač Hisense je vybavený špeciálnymi tlačidlami, ktoré umožnia rýchly prístup k službám Netflix, Amazon Prime a ďalším obľúbeným aplikáciám. Stačí stlačiť jediné tlačidlo a váš obľúbený film, alebo seriál môže začať.




Hisense 40A5600F vás zaujme minimalistickým dizajnom

Full HD televízor Hisense 40A5600F vďaka minimalistickému unibody dizajnu s tenkým rámikom oživí každý moderný interiér a stane sa jeho atraktívnym doplnkom.





Parametre a špecifikácia

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 52 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 40 " (101,6 cm)
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Maximálny jas 200 cd/m2

Typ

Operačný systém Vidaa
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2020

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, Voyo
SMART funkcie HbbTV, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim

Pripojenie

Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, Kompozitný, CI+ 1.4, Audio analóg vstup
HDMI 2 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 89,3 cm
Výška 55,9 cm
Hĺbka 18,2 cm
Výška bez podstavca 51,3 cm
Hĺbka bez podstavca 8,6 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 80,6 cm
Hmotnosť 5,5 kg
VESA prichytenie 100×200

Farba

Farba Čierna

Obsah balenia

Ovládač v balení Klasický

Farba

Farba Čierna
Kód:  HIS020b7g
Produktové číslo:  40A5600F
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01