Obnoviť stránku

40" CHiQ L40G7U

+ 2 roky predĺžená záruka
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

40" CHiQ L40G7U

Smart TV 40 palcov CHiQ L40G7U poskytne jasný a detailný obraz s veľkým zorným poľom

Vybavte vašu obývaciu izbu televízorom, na ktorý je radosť sa pozerať, a to či už je zapnutý alebo nie. CHiQ L40G7U ponúkne 100-centimetrovú uhlopriečku s HD rozlíšením. Vďaka tomu si budete môcť vychutnať obraz plný živých farieb aj detailov. Takmer bezrámikový dizajn vás nebude počas sledovania filmov, seriálov alebo hrania hier vôbec rušiť. O kvalitné ozvučenie sa postarajú dva 8 W reproduktory s podporou 3D priestorového zvuku Dolby Audio. Prostredníctvom bezdrôtovej technológie bluetooth 5.0 môžete televízor CHiQ L40G7U spárovať napríklad s vaším telefónom a zrkadliť jeho obsah na plochu televízora. Aby ste sa spoľahlivo zabavili, stačí navštíviť Google Play a vybrať si z veľkého množstva aplikácií, hier a ďalšieho obsahu. TV 100 cm CHiQ L40G7U disponuje 8 GB vnútornou pamäťou pre nainštalovanie celého radu aplikácií alebo hier. Na ovládanie môžete využiť aj hlasové ovládanie prostredníctvom Google Assistant.

Dokonalý obraz od kraja ku kraju

Samotný panel pokrýva 95 % celkovej plochy televízora CHiQ L40G7U. Práve vďaka tomu uvidíte ľubovoľný obsah pekne od kraja ku kraju. Využitím bezrámčekového vizuálneho dizajnu vás nebudú pri sledovaní TV alebo hraní hier obťažovať nevzhľadné a otravné čierne okraje. TV 40 palcov CHiQ L40G7U taktiež vyniká širokými pozorovacími uhlami, takže si kvalitný pohľad užijete z akejkoľvek pozície alebo miesta vo vašej obývačke.

TV 100 cm CHiQ L40G7U vás očarí bezrámčekovým dizajnom a elegantným stojanom

Televízor s uhlopriečkou 100″ CHiQ L40G7U vám zaistí, že si užijete sledovanie ľubovoľného obsahu, pretože jeho bezrámčekové vyhotovenie nebude trieštiť vašu pozornosť. Rámčeky televízora CHiQ sú tak tenké, že ich takmer nepostrehnete. TV má elegantný a stabilný stojan, ktorý umožní ľahké umiestnenie. CHiQ L40G7U môžete zavesiť aj na stenu vďaka podpore VESA štandardu (200 × 200 mm).

CHiQ L40G7U

Obraz plný detailov vďaka Full HD rozlíšeniu

S Full HD rozlíšením uvidíte drobné detaily. Nielen že uvidíte farby naživo a presne, ale aj jednotlivé odtiene farieb budú úchvatné. Smart TV CHiQ L40G7U vás priblíži skutočnému vizuálnemu zážitku.

CHiQ L40G7U

S TV 40 palcov CHiQ L40G7U si užijete obraz v plnej kráse

S úplne novou čipovou súpravou získal Android TV CHiQ L40G7U podporu HDR10. Vďaka tomu si užijete skvelé zobrazenie vo vysokom rozlíšení. Výsledný obraz TV CHiQ L40G7U vás vtiahne do deja.

CHiQ L40G7U

Dolby Audio zaistí skvelý audio zážitok

CHiQ L40G7Udva 8 W reproduktory, vďaka ktorým si užijete kvalitné ozvučenie vašich filmov a seriálov. K dispozícii budete mať aj špeciálne nastavenia ekvalizéra pre zaistenie ešte lepšieho audiovizuálneho zážitku.

CHiQ L40G7U

CHiQ L40G7U vyniká svižným chodom

CHiQ L40G7U disponuje štvorjadrovým 64-bitovým procesorom A55. Ten je tvorený najmodernejšou technológiou nanočastíc. Práve vďaka tomu disponuje vysokým výkonom a zvládne dekódovať video v rôznych formátoch. Interná pamäť CHiQ L40G7U má kapacitu 8 GB, takže do nej môžete nainštalovať množstvo aplikácií a hier. Pre jednoduché spárovanie so smartfónom alebo soundbarom využijete bezdrôtovú technológiu bluetooth 5.0.

CHiQ L40G7U

TV sa postará o pohlcujúci zážitok pri hraní hier

Smart TV CHiQ L40G7U disponuje vysokovýkonným 3-jadrovým grafickým procesorom Mali 470. Bez problémov si tak zahráte obľúbené hry z Google Play s prvotriednym farebným podaním aj realistickejšími efektmi. Hranie na veľkej obrazovke televízora CHiQ L40G7U vás úplne pohltí. Bezpochyby oceníte podporu videokodeku H.265.

CHiQ L40G7U

Screencast pre zdieľanie obsahu z mobilu

Chcete z vášho mobilu alebo tabletu zdieľať obsah aj s ostatnými? Nie je nič jednoduchšie, než využiť technológiu screencast a zobraziť obsah na TV CHiQ L40G7U. Môžete si tam púšťať nielen videá, filmy alebo prezerať fotky, ale bez problémov hrať hry na 40-palcovej uhlopriečke. Na streamovanie obsahu z vášho počítača, tabletu alebo mobilného telefónu slúži taktiež zabudovaný Google Chromecast.

TV 40 palcov CHiQ L40G7U vám odomkne dvere k viac ako 4 000 aplikáciám

Prostredníctvom TV 40 palcov CHiQ L40G7U získate prístup k veľkému množstvu autorizovaných poskytovateľov obsahu. Púšťajte si vaše obľúbené videá z YouTube, využite streamovacie služby Netflix alebo Amazon Prime Video a doprajte si chvíle pohody aj napätia pri sledovaní exkluzívneho obsahu.

CHiQ L40G7U

CHiQ L40G7U je plnokrvný Android TV

S TV 100 cm CHiQ L40G7U môžete naplno využívať benefity Android TV a nainštalovať si veľké množstvo aplikácií alebo hrať chytľavé hry. Tento smart televízor toho ale vie ešte viac.

CHiQ L40G7U

Google Play ponúkne netušené možnosti

Nech už vaše srdce túži po čomkoľvek, zo širokého obsahu, ktorý ponúka Google Play, vám budú oči prechádzať. Stiahnite si do TV CHiQ L40G7U hudbu, filmy, seriály, internetovú TV, knihy, aplikácie alebo hry. V smart TV CHiQ budete mať všetko prehľadne na jednom mieste.


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 47 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 47 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 40 " (101,6 cm)
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Maximálny jas 250 cd/m2

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2021

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, Disney+, Facebook, OKTAGON TV
SMART funkcie HbbTV, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 89,79 cm
Výška 56,89 cm
Hĺbka 17,89 cm
Výška bez podstavca 51,45 cm
Hĺbka bez podstavca 8,67 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 90,03 cm
Hmotnosť 5,8 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna

Obsah balenia

Ovládač v balení Klasický

Farba

Farba Čierna
Kód:  JT900b01
Produktové číslo:  L40G7U

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07