Obnoviť stránku

32" Philips 32PHH4509

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" Philips 32PHH4509

Televízor Philips 32PHH4509 sa chváli veľkým množstvom funkcií pre mimoriadne čistý a živý obraz. Obrazovka s HD Ready rozlíšením vám poskytne vysoký jas v spojení s neuveriteľným kontrastom, ostrým vykreslením pohybu a realistickými farbami. Technológie Perfect Motion Rate 200 Hz a Pixel Plus HD, ktoré zobrazí pohyb presne, plynule a prirodzene, sú spojením jedinečného spracovania farieb, počtu snímok za sekundu, obnovovacej frekvencie jednotlivých snímok, dokonalých funkciou stmievania a technológie podsvietenia. Výsledkom je obraz špičkovej kvality .
K bohatému multimediálnemu obsahu služby Smart TV sa jednoducho dostanete pomocou LAN konektora alebo voliteľného WiFi modulu, s ktorým sa pripojíte k vašej domácej sieti. Môžete tak streamovať filmy, videá, hry a ďalší obsah priamo do vášho televízora. Po dokúpení webovej kamery môžete používať známu aplikáciu Skype priamo na televízore a uskutočniť videohovory priamo zo svojej obývačky. S MyRemote môžete ovládať svoj televízor a nahrávať obľúbené relácie aj bez diaľkového ovládača , Iba pomocou aplikácie. Premeňte svoj Apple iPad alebo chytrý telefón s Androidom v univerzálny diaľkový ovládač, ktorý sa navyše ponúka aj pre ľahké zadávanie textu .
Televízor je vybavený dvoma vstupmi USB , Čo prináša značné výhody. V jednom slote môžete mať pripojený externý disk pre nahrávanie televíznych relácií az druhého slotu si môžete pohodlne prezerať fotografie z USB flashdisku, bez toho, aby to nejako narušilo nahrávanie. Vo výbave nájdete 2 vstupy HDMI pre pripojenie periférnych zobrazovacích zariadení. Aj cez svoje mohutné rozmery je obrazovka veľmi úsporná a radí sa do energetickej triedy A + .

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, Facebook
SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 72,6 cm
Výška 48,5 cm
Hĺbka 18,6 cm
Výška bez podstavca 42,4 cm
Hĺbka bez podstavca 6,4 cm
Hmotnosť 5,6 kg
VESA prichytenie 100×100

Farba

Farba Čierna
Kód:  WC341i1
Produktové číslo:  32PHH4509/88
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09