Obnoviť stránku

32" Philips 32PFT5300

4,4 49 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" Philips 32PFT5300

Inteligentný televízor Philips zo série 5300 si zamilujete pre jeho vynikajúcu kvalitu obrazu, na ktorej má zásluhu hneď niekoľko vyspelých technológií vrátane prenášania obrazu z vášho mobilného zariadenia na veľkú obrazovku. 80 cm panel s Full HD rozlíšením obklopuje len tenký rámik, otvorený stojan vytvára plávajúci efekt a dokresľuje atraktívny dizajn.

Hlavné prednosti:

  • Jemné Full HD rozlíšenie
  • Hladké vykreslenie akčných scén
  • Funkcia Miracast vie zrkadliť displej vašich inteligentných zariadení
  • Bezdrôtové pripojenie k internetu
  • Neuveriteľný kontrast zaisťuje funkcia Micro Dimming, ktorá analyzuje obraz v 6 400 rôznych zónach na optimálne prispôsobenie

Stredobod vašej zábavy

So vstavanou Wi-Fi je pripojenie do siete maximálne jednoduché. Otvorí sa vám tým cesta na prehliadanie internetu alebo streamovanie médií cez sieť. Navyše vďaka univerzálnemu hernému USB ovládaču ovládnete herný svet bez nutnosti pripájania ďalšej hernej konzoly. S týmto televízorom sa teda nemusíte iba pozerať na televízne vysielanie, vždy si nájdete zábavu, na ktorú práve máte chuť.

Technológia Wi-Fi Miracast pre zrkadlenie všetkého umožňuje jednoduchú audiovizuálnu konzumáciu akéhokoľvek obsahu. Všetko, čo vidíte na svojom šikovnom zariadení, prenesiete na váš televízor. Jedným príkazom tak na veľkej obrazovke zobrazíte videá, hry a ďalší obsah z vášho smartphonu alebo tabletu.

Vo výbave nič nechýba

Milovníkov televízneho vysielania poteší tunerová výbava, ktorá pokrýva digitálne pozemné vysielanie aj v najnovšom štandarde DVB-T2 a možnosť využitia širokej programovej ponuky poskytovateľov káblovej televízie DVB-C.

Okrem televíznych staníc môžete sledovať aj svoj vlastný obsah, a to pripojením USB flash disku alebo externého pevného disku. Prítomnosť USB konektorov umožní nielen prehrávanie multimediálneho obsahu, ale aj nahrávanie televíznych relácií na pripojené pamäťové médium. Vyznávači hrania na konzolách či precízneho obrazu Blu-ray, alebo iného HD zdroja, majú k dispozícii dvojicu portov HDMI, staršie SCART a dva USB konektory. Vďaka špecifikácii HDMI Easylink vám navyše stačí na vykonávanie operácií s televízorom, prehrávačom DVD, prehrávačom Blu-ray, set-top boxom alebo systéme domáceho kina iba jeden diaľkový ovládač.


Doplňujúce informácie:

Vylepšenie obrazu:
Pixel Plus HD: optimalizuje kvalitu obrazu, výsledkom je zreteľný obraz s realistickým kontrastom (jasná biela, sýta čierna).

200 Hz Perfect Motion Rate: zaisťuje dokonalú ostrosť a plynulosť pohyblivého obrazu aj pri rýchlych scénach.

Micro Dimming: sprostredkuje realistický vizuálny zážitok vo dne aj v noci. Využíva svetelného senzora a špeciálneho softvéru na optimalizáciu kontrastu na obrazovke na základe svetelných podmienok v okolitom prostredí. Obraz je analyzovaný v 6 400 rôznych zónach, čím je dosiahnuté autentického a ničím nerušeného zážitku.

Vylepšenia zvuku:
Incredible Surround
Clear Sound
Automatická úprava hlasitosti
Dynamické zvýraznenie basov
Funkcia Smart Sound

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED

Typ

Operačný systém Vlastný OS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube
SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 72,6 cm
Výška 48,5 cm
Hĺbka 18,6 cm
Výška bez podstavca 43,6 cm
Hĺbka bez podstavca 7,7 cm
Hmotnosť 5,7 kg
VESA prichytenie 100×100

Farba

Farba Čierna
Kód:  WC341g22
Produktové číslo:  32PFT5300/12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16