Obnoviť stránku

32" Philips 32PFL4208H

4,6 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" Philips 32PFL4208H

Ultratenký televízor s LED podsvietením a uhlopriečkou 32 " , Ktorý sa môže pochváliť veľkým množstvom funkcií pre mimoriadne čistý a živá obraz. Obrazovka vám poskytne úžasne ostré detaily v spojení s vysokým jasom, neuveriteľným kontrastom, ostrým vykreslením pohybu a realistickými farbami. Technológie PMR 200 Hz zobrazí pohyb, ktorý je presný, plynulý a prirodzený. Táto technológia je výsledkom spojenia jedinečného spracovanie obrazu , Počtu snímok za sekundu, obnovovacej frekvencie jednotlivých snímok, dokonalých funkciou stmievania a technológie podsvietenia. Výsledkom je obraz špičkovej kvality .
K bohatému multimediálnemu obsahu služby Smart TV sa jednoducho dostanete pomocou vstavaného WiFi modulu , S ktorým sa pripojíte ik vašej domácej sieti. Môžete tak streamovať filmy, videá, hry a ďalší obsah priamo do vášho televízora. S funkciou SimplyShare TV si vychutnáte multimediálny obsah zo svojho počítača, telefónu alebo tabletu priamo na obrazovke televízora.
Televízor je vybavený celkom dvoma vstupmi USB , Čo prináša značné výhody. V jednom slote môžete mať trvale pripojený externý disk pre nahrávanie televíznych relácií az druhého slotu si môžete pohodlne prezerať fotografie z USB flashdisku . Vo výbave nájdete dokonca 3 vstupy HDMI pre pripojenie periférnych zobrazovacích zariadení.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, Facebook
SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 73,8 cm
Výška 50,1 cm
Hĺbka 18,5 cm
Výška bez podstavca 45,1 cm
Hĺbka bez podstavca 3,55 cm
Hmotnosť 8,5 kg
VESA prichytenie 200×100

Farba

Farba Čierna
Kód:  WC341h8
Produktové číslo:  32PFL4208H/12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06