Obnoviť stránku

32" ASUS VA32AQ

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" ASUS VA32AQ

ASUS VA32AQ je kvalitný a univerzálne použiteľný monitor pre prácu aj multimediálnu zábavu. Zaujme rozlíšením WQHD pre väčšiu ostrosť a mieru zobrazených podrobností. S IPS technológiou dostanete živšie, 10-bitové farby a je jedno, odkiaľ sa práve pozeráte. Maximálne zužitkovaný panel prináša optimalizačné režimy SPLENDID Video s 8 pripravenými scenármi.

Kľúčové vlastnosti monitora ASUS VA32AQ

  • Extra jemnosť a detaily WQHD rozlíšenia (2 560 × 1 440)
  • Vynikajúce 10-bitové farby aj pri pohľade z uhla (IPS)
  • Stupňovanie širokým dynamickým kontrastom 100 000 000 : 1
  • Technológia pre potlačenie škodlivého modrého svetla a blikania
  • ASUS Eye Care chráni zrak (Blue Light Filter a Flicker-free)
  • USB vhodné pre dobíjanie (až 1,5 A)

Pracovný QuickFit aj herné funkcie GamePlus

ASUS VA32AQ je vybavený praktickými funkciami pre prácu i zábavu. ASUS QuickFit zobrazí reálne veľkosti dokumentov, fotografií a rastra v prekryve nad pracovnými oknami. GamePlus pridáva do hier vlastný zameriavač a k dispozícii je aj časovač. ASUS VividPixel zvýrazní obrysy. Výsledkom je krištáľovo čisté zobrazenie akéhokoľvek obsahu.

Ohľaduplný k očiam s ASUS Eye Care

Technológia ASUS Eye Care v monitore ASUS VA32AQ ochráni oči. Skladá sa z Blue Light Filter pre potlačenie modrej zložky svetla a z neblikajúceho podsvietenia Flicker-free. Obidva tieto elementy sa podieľajú na nadbytočnej očné únave. S monitorom ASUS VA32AQ  budete v skvelej forme aj po dlhých hodinách práce alebo hrania hier.

Parametre a špecifikácia

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS

Farba

Farba Čierna
Kód:  WA049o1
Produktové číslo:  90LM0300-B01970
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02