Obnoviť stránku

32" ASUS ROG Swift PG32UCDM

4,4 10 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
Novinka
1 669 €

32" ASUS ROG Swift PG32UCDM


ASUS ROG Swift PG32UCDMje prémiový herný monitor so 4K OLED panelom

Herný monitor ASUS ROG Swift PG32UCDM patrí na stôl všetkým nadšeným hráčom, ktorí chcú preraziť na poli e-športov. Monitor totiž ponúkne neskutočne ostrý obraz, ktorý obstojí aj pri tých najdivokejších herných akciách. Displej sa vyznačuje nízkou latenciou, vysokou 240 Hz obnovovacou frekvenciou a perfektným zobrazením farieb. Medzi výhody monitora ASUS ROG Swift PG32UCDM taktiež patrí plná podpora technológie NVIDIA G-SYNC, čím je zaručená dokonalá plynulosť hrania.

3 840 × 2 160

Rozlíšenie

240 Hz

Obnovovacia frekvencia

 QD-OLED

Typ panela

ASUS ROG Swift PG32UCDM

Kľúčové vlastnosti monitora ASUS ROG Swift PG32UCDM

  • 32-palcový herný monitor ponúka panel QD-OLED tretej generácie s rozlíšením 4K (3 840 × 2 160), obnovovacou frekvenciou 240 Hz a dobou odozvy 0,03 ms (GTG) na perfektné hranie
  • Podpora Dolby Vision, kompatibilita s VESA DisplayHDR 400 True Black, 99 % gamut DCI-P3, verné 10-bitové farby a presnosť farieb Delta E < 2
  • Konektory 1× DisplayPort 1.4, 2× HDMI 2.1, 1× USB-C a 3× USB 3.2 Gen 1
  • Ambientné podsvietenie ASUS Aura Sync

Prvotriedny antireflexný panel QD-OLED

Vďaka technológii QD-OLED tretej generácie ponúka monitor PG32UCDM živé farby, najhlbšie odtiene čiernej a obraz s vysokým jasom. Krátka doba odozvy 0,03 ms sivá – sivá (GTG) zaisťuje nerozmazaný obraz aj pri intenzívnom hraní.


LCD monitor ASUS ROG Swift PG32UCDM ponúkne rad funkcií a ohromnú obnovovaciu frekvenciu

LCD monitor ASUS ROG Swift PG32UCDM je nabitý hernými funkciami a ponúka očarujúci zážitok z veľkej obrazovky. To všetko pri zachovaní enormnej 240 Hz obnovovacej frekvencie, ktorá sa obvykle používa na menších paneloch. Technológia AMD FreeSync Premium Pro a kompatibilita s NVIDIA G-SYNC zaisťujú mimoriadne plynulý obraz bez trhania a s nízkou latenciou.


ASUS ROG Swift PG32UCDM má multifunkčné USB-C rozhranie

Vďaka USB-C konektoru už nebudete zápasiť so zbytočnou kabelážou na stole. Notebook totiž pripojíte k monitoru ROG Swift PG32UCDM jedným káblom, cez ktorý sa budú prenášať dáta, obraz aj 90 W napájanie. Pre herný notebook je to málo, ale svoj mobil nabijete úplne bez problémov.


ASUS ROG Swift PG32UCDM

Certifikovaná kompatibilita s NVIDIA G-SYNC

Plynulý herný zážitok je výsadou špičkových monitorov s podporou prémiovej funkcie NVIDIA G-SYNC. Grafické detaily vyniknú na maximum najmä v spojení s grafickými kartami GeForce RTX. Užite si hranie na monitore ASUS ROG Swift PG32UCDMC na maximum.

ASUS ROG Swift PG32UCDM

Obrazový štandard DCI-P3

Herný monitor ASUS ROG Swift PG32UCDM poskytuje širšiu škálu farieb s kinematografickým štandardom DCI-P3 98 %. Aby bola zaistená presnosť farieb, je herný monitor vopred kalibrovaný už vo výrobe podľa kalibračného protokolu.



ASUS ROG Swift PG32UCDM

DisplayHDR 400

Kompatibilita s VESA DisplayHDR 400 True Black zaručuje najhlbšie odtiene čiernej, zatiaľ čo 99 % gamut DCI-P3 a verné 10-bitové farby poskytujú realizmus ako v kine. Na monitore ASUS ROG tak uvidíte všetko v tých najlepších farbách a s maximálnou možnou mierou detailov.

ASUS ROG Swift PG32UCDM

Herný monitor ASUS ROG má šikovné herné pomôcky

Technológia ASUS GameVisual má celý rad prednastavených režimov zobrazenia, ktoré optimalizujú vizuálne nastavenia pre rôzne typy obsahu. Táto jedinečná funkcia je ľahko prístupná pomocou klávesovej skratky alebo ponuky nastavenia na obrazovke. Napríklad si na hernom monitore ASUS ROG Swift PG32UCDM jednoducho zobrazíte zameriavací kríž, časovač alebo počítadlo FPS.


Konektory monitora ASUS ROG Swift PG32UCDM

K monitoru ASUS ROG Swift PG32UCDM pripojíte nielen PC alebo notebook, ale aj herné konzoly. K dispozícii sú totiž konektory USB-C, HDMI 2.1 a DisplayPort 1.4. Ďalej môžete naplno využiť aj trojicu USB portov alebo výstup na slúchadlá.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)
Rozlíšenie 3840 × 2160

Konštrukcia

Konštrukcia Rovná

Technológie panela a obrazovky

Typ panela QD-OLED
Obnovovacia frekvencia 240 Hz
Odozva 0,03 ms
Maximálny jas 1 000 cd/m2
Povrch displeja Matný
Technológie G-Sync kompatibilný

Pomer strán

Podsvietenie a farba

Farebná hĺbka 10 bit

Pripojenie

Grafické rozhranie HDMI, USB-C, DisplayPort
Štandardy grafického rozhrania DisplayPort 1.4, HDMI 2.1
Štandardy dátového rozhrania USB 3.2
USB-C 1 ×

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Flicker-free, Power Delivery, Obraz v obraze (PiP), KVM

Farba

Farba Čierna
Kód:  WA049m1d21
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  PG32UCDM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07