Obnoviť stránku

32" ASUS PQ321QE UHD 4K

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" ASUS PQ321QE UHD 4K

LED monitor pre naozajstných obrazových pôžitkárov. Prinesie rovnaké rozlíšenie, aké by mali 4 spojené Full HD monitory ! Všetko vychádza z vyspelého panelu s technológiou Indium Gálium Zinc Oxide (IGZO) . Panel IGZO oproti bežným panelom používa oveľa menšie tranzistory, vďaka čomu má ďaleko menšiu veľkosť bodu a vám prinesie aj tie najmenšie detaily. Navyše má široký pozorovací uhol (176°) , a tak sa môžete tešiť na verný a prekreslený obraz z akejkoľvek polohy.


Panel IGZO sa však pýši aj 10-bitovou farebnou hĺbkou , čo vám prinesie nevídanú farebnú škálu presahujúcu 1 miliardu farieb ! Vďaka tomu vyzýva na univerzálne využitie v kancelárii, na prácu s fotografiami aj pre CAD či iné konštruktérske programy. Pre multimediálne zámery má technológiu Trace Free , ktorá zabráni rozmazaniu obrazu pri rýchlych scénach. Budete sa môcť stále radovať z ostrosti jeho rozlíšenia aj pri hrách a filmoch.
Nech ste pri monitore ľubovoľne dlho, vždy si ho možno pohodlne  prispôsobíte výškou, natočením či naklopením . To všetko dostanete v elegantnom prevedení s extra tenkým LCD. Dokonca tak tenkým, že v najhrubšom bode LCD nameriate iba 35 mm. Napriek tomuto údaju sú vo vnútri zabudované reproduktory dostačujúce pre základné ozvučenie stolovej zostavy.
Parametre a špecifikácie:
Typ:
Rozteč bodu:
0,182 mm
Kontrast:
Typický: 800: 1
Jas:
350 cd/m 2
Počet farieb:
1,07 mld. Farieb
Uhly pohľadu:
Horizontálne: 176°
Vertikálne: 176°
Stojan:
Naklopenia: -5° až +25°
Natočenie: -45 až +45°
Nastaviteľná výška: 150 mm
Reproduktory:
2x 2 W RMS
 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  WA049f
Produktové číslo:  90LM00J0-B01870
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03