Obnoviť stránku

32" ASUS PA328Q UHD 4K

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" ASUS PA328Q UHD 4K


Dokonalé zobrazenie v rozlíšení 4K/UHD

4K monitor ASUS PA328Q s UHD rozlíšením vám ponúkne doteraz nepoznanú úroveň detailov. Vyznačuje sa prevedením s mimoriadne tenkým rámčekom a jeho 32" panel s pomerom strán 16: 9 zaručuje fantastický obraz v rozlíšení až 3840 × 2160.


Skutočne verné farby

Každý monitor PA328Q je z výroby vopred kalibrovaný a zaručuje špičkovú presnosť farieb. Výsledkom je verná reprodukcia obrazu, ktorý sa nebude nijako líšiť od tlačeného výstupu. Monitor PA328Q je vybavený funkciou úpravy jednotnosti zobrazenia v rozsahu 91-103 %, ktorá zabraňuje rozdielnemu jasu a svetla v rôznych častiach obrazovky.


PA328Q poskytuje pracovnú plochu, ktorá je oproti monitorom podobnej veľkosti s rozlíšením Full HD o celých 300% väčšia. Na plochu sa vám tak vojde viac okien a môžete vykonávať efektívnejšie multitasking.


Technológia ASUS Eye Care zabraňujúca únave očí

Ak trávite dlhé hodiny prácou na projekte, iste oceníte monitor s technológiou redukujúcou blikanie obrazovky, ktorá bola certifikovaná organizáciou TÜV Rheinland, a technológiou znižujúcou množstvo modrého svetla, ktoré eliminuje únavu očí. Vďaka technológii ASUS Eye Care už vás pri práci s monitorom oči bolieť nebudú.

Používateľsky prívetivé funkcie

Zvýšte svoju produktivitu vďaka nástroju ASUS QuickFit Virtual Scale. Na monitore PA328Q sa dá zobraziť virtuálne výskak pravítka, ktoré umožňujú zarovnávať a prezerať fotografie a dokumenty v ich skutočnej veľkosti ešte pred vytlačením.


S monitorom PA328Q vždy dosiahnete ideálnu polohu na prácu alebo sledovanie obsahu. Štíhly profil PA328Q a ergonomicky navrhnutý stojan umožňujúci nastavenie náklonu, natočenie, výšky a pretočenie obrazovky o 90 ° zaisťujú optimálne pohodlie pri sledovaní. Monitor zaujme tiež skvelou flexibilitou - vďaka funkcii pivot možno obrazovku pretočiť o 90 stupňov do režimu na výšku, čo využijete najmä pri práci s webovými stránkami alebo dlhými dokumentmi.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  WA049j
Produktové číslo:  90LM00X0-B01370
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04