Obnoviť stránku

30" iiyama ProLite XB3070WQS

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

30" iiyama ProLite XB3070WQS

30-palcový monitor sa chváli vynikajúcim rozlíšením 2560 x 1600 a poskytuje teda ostrosť aj vo veľkom detaile. Nie je problém mať otvorených viac okien alebo aplikácií naraz, čím sa zvýši vaša rýchlosť a efektivita práce. Monitor je vhodný do kancelárií aj domácnosti a pre všetkých, ktorí pracujú napríklad s grafikou alebo webdizajnom.

Perfektné zobrazenie

Monitor s technológiou panelu AH-IPS pracuje s kontrastným pomerom 1000:1, jasom 350 cd/m2 a dobou odozvy 5 ms. Tešte sa tak na verné farby vrátane jasnej bielej a tmavej čiernej farby. Veľmi slušné sú aj pozorovacie uhly 178° v oboch smeroch, to umožňuje plnohodnotné sledovanie obrazu takmer z ľubovoľného miesta pred displejom. LED podsvietenie je úsporné z hľadiska spotreby energie a navyše šetrné k životnému prostrediu.

Na pripojenie k počítaču slúžia vstupy VGA, DisplayPort a HDMI. Samozrejmosťou je možnosť pripevniť panel aj na stenu pomocou VESA štandardu. Využiť môžete integrovanú dvojicu 3 W reproduktorov pre základné ozvučenie.

Kód:  WA840u3
Produktové číslo:  XB3070WQS-B1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02