Obnoviť stránku

29" ASUS MX299Q

4,2 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

29" ASUS MX299Q

Model ASUS MX299H využíva technológiu AH-IPS, ktorá je zárukou dokonalého obrazu. Znižuje blednutie farieb na minimum a zaručuje kvalitný obraz pri sledovaní takmer odkiaľkoľvek. Prednosťou je panoramatická plocha vo vysokom rozlíšení 2560 x 1080 bodov, takže sa krásne vojdú 2 okná vedľa seba či veľa bočných panelov. Pýchou monitora je rámček so šírkou 0,8 mm a štíhly profil - v najužšom bode len 16,4 mm. Požiadavky na miesto na pracovnom stole sú preto minimálne. Decentné, ale elegantné vyhotovenie je ešte umocnené stojanom, ktorý je inšpirovaný slnečnými hodinami a poskytuje monitoru stabilnú základňu. Vyhotovenie získalo ocenenie 2012 Good Design Award.


Okrem toho je vybavený zvukovým systémom ASUS SonicMaster vyvinutým v spolupráci so spoločnosťou Bang & Olufsen. Dokáže tak vypilovať každý zvukový detail do úplnej dokonalosti a sprostredkovať krištáľovo čistý zvuk - s bohatšími a jasnejšími vokálmi, väčším frekvenčným rozsahom a vyššou hlasitosťou. Monitor ponúka port HDMI, DVI aj profesionálny DisplayPort. Tieto porty používateľom otvárajú nové možnosti zábavy, pretože zaisťujú kompatibilitu s celým radom zariadení, ako sú prehrávače diskov Blu-ray aj herné konzoly. HDMI podporuje nový štandard MHL na pripojenie mobilných telefónov aj tabletov.
Exkluzívna funkcia QuickFit Virtual Scale umožňuje prezerať fotografie a dokumenty na obrazovke v skutočnej veľkosti pred ich vytlačením. Funkciu možno aktivovať ľahko dostupným tlačidlom. Zásluhou technológie ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR) dosahuje LCD kontrastný pomer 80 000 000:1. Táto technológia zvyšuje kontrast a ostrosť zobrazenia nastavením intenzity podsvietenia, aby bola dosiahnutá čo najtmavšia čierna a čo najsvetlejšia biela. Výsledkom je dokonale verné zobrazenie.
Parametre a špecifikácia:
Veľkosť bodu:
0,2628 mm
Kontrastný pomer:
Dynamický: 80 000 000:1
Jas:
300 cd/m2
Farebný gamut:
100 % (sRGB)
Počet farieb:
16,7 milióna
Pozorovacie uhly:
178°/178° (horizontálne/vertikálne)
Frekvencia:
30 ~ 80 KHz (H)/56 ~ 61 Hz (V)
Reproduktory:
2x 3 W RMS
Podstavec:
Naklápanie: +20°/-5°
Ostatné:
Technológia SPLENDID Video Intelligence (6 režimov)
Teplota farieb: 4 režimy
Voľba pleťového odtieňa: 3 režimov
QuickFit
HDCP
Konektory:
1x HDMI (MHL)
1x DisplayPort
1x DVI-D
1x Audio vstup
1x slúchadlový výstup (iba pre HDMI a DisplayPort)
Certifikácia:
Energy Star, BSMI, CB, CCC, CE, C-Tick, CU, ErP, FCC, J-MOSS, RoHS, UL/cUL, VCCI, WEEE, WHQL (Windows 8, Windows 7)

Parametre a špecifikácia

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WA048c
Produktové číslo:  90LM0080-B01170
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04