Obnoviť stránku

28" Philips 288P6LJEB

4,5 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

28" Philips 288P6LJEB

LCD panel s úžasným rozlíšením 4K Ultra HD , ktorý zobrazí 4 krát viac detailov ako dnes už bežné FullHD. Panel je uchytený na príjemne prispôsobivom podstavci SmartErgoBase a je možné ho umiestniť aj na držiak štandardu VESA . Veľká uhlopriečka 71,1 cm vyžaduje široké pozorovacie uhly, a preto bolo využitej špičkovej technológie TFT LCD s W-LED podsvietením . Moderná technológia W-LED podsvietenie sľubuje verné podanie farieb či ostrosť aj pri vysokých detailoch.

Je teda vynikajúcim kandidátom pre užívateľov pracujúcich s fotografiami či grafikou , alebo pre tých, ktorí doteraz k svojej práci potrebovali viac monitorov naraz. Na svoje si prídu aj milovníci filmov vo vysokom rozlíšení a hráči hier, ktorí určite ocenia väčší rozhľad po hernej scéne. Hráčom rýchlych FPS dokonca ponúkne SmartResponse odozvu 5ms . Funkcia MultiView dovolí aktívne duálne pripojenie a zobrazenie súčasne viac zariadeniam naraz. Na jednej polovici tak môžete zobrazovať dáta z pripojeného pracovného notebooku a na druhej dáta z domáceho počítača.

Vďaka SmartErgoBase základnej a prakticky nastaviteľnej výške, uhlu otočenia, sklopenia a rotácie možno polohu monitora nastaviť tak, aby bola maximálne pohodlná a zmierňovala fyzickú námahu dlhého pracovného dňa. Do monitora sa podarilo umiestniť stereo reproduktory dostačujúce pre potreby základného ozvučenie počítača. Konektorová výbava čítajúci VGA, Dual link DVI, Display Port a univerzálny konektor HDMI je doplnená o porty USB 2.0 a USB 3.0 zaisťujúca super rýchle prenosy dát.

MHL , čiže mobilné prepojenie s vysokým rozlíšením, je mobilné rozhranie pre audio/video, ktoré slúži na priame pripojenie mobilných telefónov a ďalších prenosných zariadení k obrazovkám s vysokým rozlíšením. Nielen že si teraz môžete vychutnať svoje mobilné hry, fotografie, filmy alebo iné aplikácie na veľkej obrazovke - môžete zároveň aj nabíjať svoje mobilné zariadenia, takže sa vám nikdy nevybije batéria počas rozohranej hry. Monitor Philips 288P6LJEB/00 obdrdžal energetické certifikáty EnergyStar 6.0 , EPEAT Gold alebo TCO Edge .

Doplňujúce informáce:

Snímková frekvencia:
30–83 kHz (H) / 56–75 Hz (V), analógová: 50~80 Hz (V), digitálná: 23~80 Hz (V)

Parametre a špecifikácia

Záruka

Rozšírená záruka Predĺžená záruka

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 28 " (71,12 cm)
Rozlíšenie 3840 × 2160

Konštrukcia

Konštrukcia Rovná

Technológie panela a obrazovky

Typ panela TN
Obnovovacia frekvencia 60 Hz
Odozva 5 ms
Maximálny jas 300 cd/m2
Povrch displeja Matný

Pomer strán

Pomer strán 16:9

Pripojenie

Grafické rozhranie DisplayPort, VGA, DVI
Štandardy grafického rozhrania HDMI 2.0
Štandardy dátového rozhrania USB 2.0, USB 3.2
Audio rozhranie Výstup na slúchadlá

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti Nastaviteľná výška, Pivot
Funkcie Filter modrého svetla, Flicker-free, Obraz v obraze (PiP)
Výbava Reproduktory

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 65,9 cm
Výška 57,3 cm
Hĺbka 27,3 cm
Hmotnosť 5,25 kg
Kód:  WC119u
Produktové číslo:  288P6LJEB/00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17