Obnoviť stránku

28" iiyama ProLite B2888UHSU UHD 4K

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

28" iiyama ProLite B2888UHSU UHD 4K

LCD panel na príjemne prispôsobivom podstavci so špičkovou zobrazovacou technológiou TN LED . Tá vám poskytne prvotriedny obraz s precízne vierohodnými odtieňami farieb , a to z akéhokoľvek uhla aj s bleskurýchlu odozvou pre stále ostrý obraz. Zároveň vás tento 28palcový obraz ohromí svojou plochou v širokouhlom rozlíšení 4K 3840x2160 ! Vďaka tomu je schopný poskytnúť až o 4 x viac informácií. Je teda vynikajúcim kandidátom pre používateľov pracujúcich s fotografiami či grafikou, ale na svoje si prídete aj pri filmoch vo vysokom rozlíšení a hraní hier, kde určite oceníte jeho parametre.
Skvelé sledovanie podporí aj extra vysoká hodnota dynamického kontrastného pomeru 5 000 000: 1 pre jemné prechody medzi farebnými odtieňmi a odozva obyčajnou 1 ms. Podsvietenie displeja je v réžii LED , ktoré vám prinesie rovnomerné podsvietenie obrazu a vysokú energetickú efektivitu prevádzky. Užívateľský komfort výrazne podporí podstavec s výškovým nastavením . Do krásne úzkeho rámčeku sa podarilo umiestniť reproduktory dostačujúci pre potreby základného ozvučenia počítača. Pripojenie obrazového signálu vykonáte štandardným D-Sub konektorom, DVI HDMI alebo DisplayPort.
PIP a PBP funkcie umožňujú užívateľom jednoducho vytvárať vlastný pracovný priestor tým, že zobrazujú a manipulujú s viacerými aplikáciami z dvoch rôznych dátových zdrojov.

Parametre a špecifikácie:
Obrazovka:
Veľkosť bodu: 0,16 mm
Rozlíšenie: 4K 3840 x 2160
Pomer strán: 16: 9
Kontrast (typicky/dynamicky): 1000: 1/5 000 000: 1
Pozorovacie uhly (horizontálne/vertikálne): 170 °/160 °
Jas: 300 cd/m2
Konektory:
HDMI
DVI-D
VGA
DisplayPort
USB 3.0
Ostatné funkcie:
Integrované reproduktory: 2x 3 W (stereo)
Slot pre zámok Kensington
Podporuje štandard VESA 100 x 100 mm
PiP, PbP
Štandardné príslušenstvo:
Napájací kábel, DVI-D kábel (dual-link), HDMI kábel, DisplayPort, kábel MDP-DP, USB kábel, audio kábel, stojan, skrutky (x3), príručka pre rýchly štart, bezpečnostná príručka

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  WA895j11
Produktové číslo:  B2888UHSU-B1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18