Obnoviť stránku

28" ASUS PB287Q

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

28" ASUS PB287Q

Špičkový monitor Asus PB287Q vhodný pre prácu i zábavu. Ohromí vás Ultra HD 4K rozlíšením , ktoré ponúkne ostrý obraz a nepoznanú úroveň detailov. Jeho TN pane l disponuje rozlíšením 3840x2160 obrazových bodov. Vďaka hustote 157 pixelov na jeden palec, využíva monitor viac ako 8 miliónov pixelov, čo je štyrikrát viac než klasické Full HD monitory. Hranie hier bude mať nový náboj. Superrýchla odozva 1 ms a obnovovacia frekvencia 60 Hz zabezpečia, že budete vždy rýchlejší ako váš súper. Zároveň zabezpečuje, že obraz bude plynulý, bez akéhokoľvek trhania či oneskorovania.
Jeho plocha poskytuje o 300% viac miesta ako zariadenie s rozlíšením 1920x1080 pixelov. Zobrazuje tak viac detailov a poskytuje ďalšie miesto pre postranné panely. Priestoru máte toľko, že možete sledovať film, mať otvorený internetový prehliadač a niekoľko dokumentov, bez toho aby sa okná prekrývali. Prezeranie fotografií bude skvelým zážitkom, schopnosť zobraziť 1,07 miliardy farieb , jasu 300 cd/m 2 a kontrastu 100M: 1 bude obraz na nich ako živý. Technológia Asus Smart Contrast Ratio sa stará o dokonalé podanie farieb a vynikajúcu saturáciu.
Monitor je vybavený širokým spektrom konektorov. Pre pripojenie k počítaču slúži DisplayPort 1.2 , rozhranie HDMI a druhý HDMI s podporou MHL. Môžete tak sledovať napr. film zo svojho chytrého telefónu a zároveň ho nabíjať. Samozrejmosťou, je zvukový vstup a slúchadlový výstup. Kvalitné ozvučenie obstarajú reproduktory s celkovým výkonom RMS 4 W.
Technológia SplendidPlus optimalizuje grafický výkon a kvalitu obrazu vylepšením farieb, jasu, kontrastu a ostrosti. Ponúka niekoľko režimov, ako sú krajina, štandardné, kino, sRGB alebo nočná scéna. Mimo tieto režimy ponúka tiež dva nové, režim čítania a tmavá miestnosť, ktoré eliminujú vyžarované modré svetlo a redukujú blikanie. Tým znižujú únavu očí a zaisťujú pohodlné sledovanie aj pri dlhom čítaní textov. Medzi sebou je možné prepínať pomocou špeciálneho tlačidla.
V ponuke funkcií oceníte obraz v obraze (PiP) a obraz vedľa obrazu (PbP), umožňujúcej sledovanie obrazov z viacerých zdrojov, medzi ktorými je možné navyše prepínať. Praktická funkcia virtuálneho prekrývacieho pravítka QuickFit Virtual Scale umožňuje zarovnávať a prezerať si fotografie a dokumenty v skutočnej veľkosti. Vy si ich tak môžete pohodlne prezrieť v skutočnej veľkosti ešte pred ich vytlačením.
Parametre a špecifikácie:
Vlastnosti obrazovky:
Rozlíšenie (HDMI/DisplayPort): 3840 x 2160
Rozstup bodov: 0,16 mm
Kontrastný pomer: 100 000 000: 1
Jas: 300 cd/m 2
Doba odozvy: 1ms
Pozorovacie uhly: 170 °/160 ° (horizontálne/vertikálne)
Záruka nulového počtu vadných pixelov
Kmitočet digitálneho signálu:
24 ~ 99 kHz (H)/30 ~ 75 Hz (V)
Obrazové technológie:
Trace Free
SPLENDID Video Intelligence
Prednastavené video režimy SPLENDID (sRGB/Krajina/Divadlo/Štandardné/Night View Mode/Game Mode/Reading Mode/Darkroom Mode)
Voľba pleťového odtieňa: 3 režimy
Teplota farieb: 4 režimy
Obraz v obraze (PIP)
Obraz vedľa obrazu (PBP)
QuickFit
GamePlus
Podpora HDCP
VividPixel
Ozvučenie:
Integrované stereo reproduktory
2x 2 W (RSM)
Klávesové skratky:
Výber video režimu SPLENDID
Automatické nastavenie
Nastavenie jasu
Nastavenie kontrastu
Nastavenie hlasitosti
Voľba vstupu
Obraz v obraze (PIP)
QuickFit
Ergonómia :
Naklopenie: + 20 ° ~ -5 °
Otáčanie
Pivot
Výškové nastavenie
Montáž na stenu podľa VESA: 100 x 100 mm
Rozhranie:
1x HDMI 1.4
1x HDMI MHL
1x DisplayPort 1.2
1x 3,5mm audio jack (vstup PC zvuku)
1x 3,5mm audio jack (výstup na slúchadlá)
Rozmery (Š x V x H):
S podstavcom: 660 x 414 x 220 mm
Bez podstavca: 660 x 381 x 64 mm
Hmotnosť:
7,9 kg

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  WA049d
Produktové číslo:  90LM00R0-B03170
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03