Obnoviť stránku

27 "Philips 272P4APJKHB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27 "Philips 272P4APJKHB

Monitor vyrobený na mieru profesionálnym pracovníkom s CAD / CAM a grafikou, ktorí vyžadujú úplne reálne podanie farieb a ostrý obraz. Mimoriadna paleta farieb sa servíruje s nebývalou presnosťou, jemné linky budú perfektne odlíšené, aby vám nič neuniklo ani vo veľmi zložitých projektoch. Na vaše pracovisko aj esteticky pridá webovú kameru pre hovory, reproduktory a USB 3.0 hub pre jednoduché pripájanie periférií a dobíjanie.

Fotorealistické zobrazenie

IPS AHVA panel prinesie do vašej pracovne vierohodné farby v palete cez 1 miliardu odtieňov. Továrenskej kalibrácie farieb prebehla na 100% sRGB štandardu a 99% AdobeRGB, čím ručí za absolútne presnú reprodukciu každého odtieňa. Farby prípadne upravíte podľa svojich vlastných predstáv v šiestich osiach. IPS AHVA dodá nezmenenú kvalitu obrazu, či už sa pozeráte odkiaľkoľvek. Nezabudlo sa ani na uniformitu jasu, ktorá je kľúčová pre fotografie i tlač. Vďaka metrike farieb je režim SmartUniformity kalibrovaný tak, aby spĺňal uniformitu jasu vyššie ako 95%.

Kľúčové vlastnosti

  • Mimoriadne presné podanie obrazu na 10bitové paneli
  • Továrenskej kalibrácie farieb na 100% sRGB štandardu a 99% AdobeRGB
  • Režim pre uniformitu jasu až 95%
  • Bez degradácie farieb pri pohľade z uhla
  • Maximálne možnosti polohovania, otočenie na výšku (pivot)
  • Výber zo 4 obrazových vstupov (2 × HDMI)
  • Súčasné zobrazenie zo 2 zdrojov (PIP / PBP)
  • Pripojenie príslušenstva do USB 3.0 hubu
  • Webová kamera s mikrofónom

Plocha pre viacerých zdrojov

MultiView technológie prijíma obrazový signál z viacerých zariadení naraz pri rozdelenej obrazovke (PIP / PBP). Budete môcť napríklad sledovať futbalový zápas z pripojeného set-top boxu a zároveň pracovať s dokumentmi alebo surfovať internetom. Všetko na jedinom monitore. Vďaka výberu zo 4 vstupov, kde sú 2 HDMI, máte možnosti pre pripojenie otvorené do široka.

Šikovný hospodár

Náklady za prevádzku zníži inteligentný PowerSensor. Infračervené lúče sledujú prítomnosť užívateľa pred monitorom a v prípade jeho odchodu automaticky zníži podsvietenie. Ušetríte tak až 80% nákladov na prevádzku.

Doplňujúce informácie:

Podstavec:
Nastavenie výšky: 150 mm
Pivot: 90 stupňov
Otočenie: -65 / 65 °
Sklopenie: -5 / 20 °

Parametre a špecifikácia

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS

Vlastnosti a funkcie

Výbava Webkamera, Senzor prítomnosti

Farba

Farba Čierna
Kód:  WC118g
Produktové číslo:  272P4APJKHB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04