Obnoviť stránku

27" Philips 272G5DYEB/00

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" Philips 272G5DYEB/00

Nadupaný herný monitor pre skutočných hráčov. Veľký 27 "displej ponúkne krátku dobu odozvy 1 ms a mimoriadnou obnovovaciu frekvenciu 144 Hz pre plynulý a nádherný obraz vo FullHD rozlíšení. Hlavnou prednosťou monitora je nová technológia NVIDIA G-Sync. Tá synchronizuje obnovovaciu frekvenciu s grafickou kartou a eliminuje tak trhané obrazu a minimalizuje jeho blikanie. Scény sa objavia okamžite, objekty vyzerajú ostrejšie, živšie a hranie je plynulejší a citlivejší, čo poskytuje hráčom významné výhody.
Displej stojí na ergonomickom stojane, ktorý možno nastaviť podľa svojho uváženia. Či už sa jedná o nastavenie výšky monitora nad stolom alebo otočenie displeja o 90 °. Nechýba ani USB hub so štyrmi vysokorýchlostnými USB 3.0. Pripojenie monitora zabezpečuje moderný a žiadaný DisplayPort.
Monitor je energeticky úsporný a spĺňa podmienky štandardu Energy Star 6.0. Navyše je jeho kryt vyrobený z materiálov, ktoré sú recyklovateľné. Je tak ekologicky šetrný k životnému prostrediu.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Podpora 3D

Farba

Farba Čierna
Kód:  WC120a5d
Produktové číslo:  272G5DYEB/00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08