Obnoviť stránku

27 "Philips 271P4QPJKEB

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27 "Philips 271P4QPJKEB

Ponorte sa do sveta zábavy so živými farbami a ostrými kontúrami s 27palcovým monitorom Philips s vstavanou webkamerou . Jeho prevedenie je elegantný a rozlíšenie Full HD vám sprostredkuje tie najjemnejšie detaily fotografií i filmov. Všetko si plynulo vychutnáte vďaka kvalitnej odozve 6 milisekúnd . S jeho komfortné uhlopriečkou a dvoma zabudovanými 2W reproduktory bude všetka práca aj zábava na ňom veľmi príjemná.

Tento model je disponuje "senzorom osôb" PowerSensor , Ktorý ušetrí až 80% nákladov na energiu . Vykonáva to tým, že vysiela a prijíma neškodné infračervené signály a zisťuje prítomnosť užívateľa. Ak pred obrazovkou nikto nesedí, automaticky zníži jas . Múdra funkcia, ktorá šetrí peňaženku. Samotná technológia AMVA sľubuje skvelý kontrast, živý obraz a široké pozorovacie uhly. To využijete napríklad pri sledovaní seriálov či filmov vo viacerých osobách.

Iste oceníte tiež integrovanú webkameru a mikrofón . Videohovory cez Skype s kolegami, klientmi či blízkymi môžete teraz prevádzkovať ešte ľahšie. Monitor sa môže pochváliť rozhraním DisplayPort pre digitálne prepojenie počítača a monitora bez akéhokoľvek prevodu. Podporuje káble s dĺžkou až 15 metrov a prenos dát rýchlosťou 10,8 Gb/s pre nulové oneskorenie a skvelé obnovovacia frekvencia. To z neho robí perfektnú voľbu nielen v kanceláriách a domácnostiach, ale aj pre náročné hry či strih videa.

Práca s týmto panelom pre vás bude veľmi pohodlná. So základňou SmartErgoBase si ho ľahko výškovo nastavíte, natočíte a tým účinne obmedzíte vašu námahu pri práci. Z ďalších vlastností stojí za zmienku USB hub pre pripojenie pamäťových zariadení či fotoaparátov a možnosť digitálneho pripojenia cez HDMI a nechýba ani rozhranie DVI .


Parametre a špecifikácie:

LCD panel:
AMVA LCD

Rozstup bodov:
0,311 x 0,311 mm

Počet farieb:
16,7 milióna

Kontrast:
Typický: 5000:1
Dynamický: 20 000 000:1

Pozorovacie uhly:
Horizontálne/vertilkální: 178o (H)/178o (V), - C/R> 10

Frekvencia:
Horizontálne 30 - 83 kHz
Vertikálne: 56 - 75 Hz

Ostatné charakteristiky:
Integrovaná webkamera s rozlíšením 2,0 megapixely
Integrované reproduktory: 2x 2 W
Zámok Kensington
Držiak štandardu VESA 100 x 100 mm
Sklopný podstavec (-5 °/20 °)

Životné prostredie:
PowerSensor
EnergyStar 5.0
EPEAT Gold
TCO Edge
RoHS
Bez olova
Bez ortuti

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Vlastnosti a funkcie

Výbava Webkamera, Senzor prítomnosti

Farba

Farba Čierna
Kód:  WC120b2
Produktové číslo:  271P4QPJKEB/00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02