Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

27" MSI Optix MAG27CQ

4,5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" MSI Optix MAG27CQ

MSI Optix MAG27CQ, prehnutý herný monitor so 144 Hz frekvenciou 

Skúsený výrobca herných zariadení vytiahol monitor MSI Optix MAG27CQ, ktorý si hráči zamilujú.. Vyniká vysokou obnovovacou frekvenciou 144 Hz so synchronizáciou AMD FreeSync na hladšie vykresľovanie pohybu. Optimálnym zakrivením obrazovky 1 800R a s naplnením 110 % štandardu sRGB poskytuje živé farby. Ostrosť na 27" uhlopriečke tiež podporuje WQHD (2 560 × 1 440 px) rozlíšenie. To je kompletný arzenál od MSI nutný k posunutiu na predné priečky bodovania v on-line bitkách a aj na oddych pri filmoch a seriáloch. Je čas upgradovať na poriadne herné železo a vychutnať si lepší obraz.


MSI Optix MAG27CQ

Kľúčové vlastnosti herného monitora MSI Optix MAG27CQ 

  • 27" uhlopriečka s ostrým obrazom WQHD (2 560 × 1 440 px) 
  • Bez trhania a rozmazania obrazu (AMD FreeSync, až 144 Hz a odozva 1 ms) 
  • Efektné zakrivenie 1 800R 
  • Kvalitné farby aj pri pohľade z uhla (VA so 110 % sRGB, 85 % NTSC) 
  • Dravý herný dizajn a úplne minimálne rámčeky 

Monitor s dokonalou ergonómiou 

Monitor MSI Optix MAG27CQ používa panel so zakrivením 1 800R. Toto zakrivenie je oproti 4 000R alebo 3 000R najviac komfortné v širokej škále činností. Nie je problém pracovať či surfovať, ale pri hraní a filmoch budete úplne vtiahnutí vnímaním veľkej plochy naraz. Ponorte sa do každého dobrodružstva a objavte novú úroveň vizuálnych zážitkov. 


MSI Optix MAG27CQ, 144 Hz

144 Hz obnovovacia frekvencia 

Herný monitor MSI Optix MAG27CQ je vybavený obnovovacou frekvenciou 144 Hz a časovou odozvou 1 ms VA LED panela, ktorý má najviac prospešný efekt v rýchlo sa pohybujúcich hrách ako sú FPS, stíhačky, závodné hry, stratégie v reálnom čase a športy. 


Široké pozorovacie uhly 

Vďaka veľkému pozorovaciemu uhlu 178°  budete mať vždy ideálny zážitok zo sledovania. Farby a detaily budú vždy ostré z rôznych uhlov v porovnaní s inými monitormi s menším pozorovacím uhlom. 

MSI Optix MAG27CQ, uhly


MSI Optix MAG27CQ, Anti-Flicker

Úľava pre vaše oči 

Obyčajný monitor bliká približne 200-krát za sekundu, čo pri dlhšom používaní zvyšuje únavu očí. Technológia MSI Anti-Flicker poskytuje pohodlný zážitok zo sledovania tým, že znižuje množstvo blikania na úplné minimum. 


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti a funkcie

Technológie FreeSync

Farba

Farba Čierna

Spotreba

Kód:  WQ27o5o5q
Produktové číslo:  Optix MAG27CQ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18