Obnoviť stránku

27" MSI Optix G27C2

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" MSI Optix G27C2

Skúsený výrobca herných zariadení ponúka monitor Optix G27C2, ktorý si obľúbia hráči. Vyniká vysokou obnovovacou frekvenciou 144 Hz so synchronizáciou AMD FreeSync/AdaptiveSync, pre hladšie vykresľovanie pohybu, optimálnym zakrivením obrazovky 1800R a s naplnením 110 % štandardu sRGB poskytuje živé farby. To je kompletný arzenál od MSI, nutný na posunutie na predné priečky bodovania aj na oddych pri filmoch a seriáloch. Je čas upgradovať na poriadne herné železo a vychutnať si lepší obraz.

Kľúčové vlastnosti monitora MSI Optix G27C2

  • Bez trhania a rozmazania obrazu (AMD FreeSync, až 144 Hz a odozva 1 ms)
  • Najvhodnejšie zakrivenie pre ľudské oko (1800R)
  • Kvalitné farby aj pri pohľade z uhla (IPS sa 110 % sRGB, 85 % NTSC)
  • Bez nadbytočnej únavy (bez blikania a menej modrého svetla)
  • Zabudovaný FPS zameriavač a optimalizácia cez MSI Gaming Desktop so 7 režimami

Ideálne prehnutie 1800R

Monitor Optix G27C2 používa panel so zakrivením 1800R. Toto zakrivenie je oproti 4000R alebo 3000R najviac komfortné v širokej škále činností. Nie je problém pracovať či surfovať, ale pri hraní a filmoch budete úplne pohltení vnímaním veľkej plochy naraz. Ponorte sa do každého dobrodružstva a objavte novú úroveň vizuálnych zážitkov.

VA obrazovka v najlepšej kondícii

O špičkové zobrazenie sa stará VA obrazovka s reálne podanými farbami, vrátane ich sýtosti, takže môžete naplno oceniť prostredie, ktoré pre vás autori pripravili. Obrazové kvality sú vyjadrené extra vysokým kontrastným pomerom 3 000 : 1 (typicky) a zmieneným 110 % pokrytím farebného priestoru sRGB. Pritom je jedno, odkiaľ sa pozeráte. VA technológia má neobmedzené pozorovacie uhly. Nič nemôže zabrániť plnému zužitkovaniu výstupu z grafiky vášho počítača.

 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  WQ27o5o5o
Produktové číslo:  Optix G27C2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01