Obnoviť stránku

27" iiyama ProLite XUB2790HS

4,0 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" iiyama ProLite XUB2790HS

Iiyama ProLite XUB2790HS je moderný širokouhlý IPS monitor s veľmi dobrými parametrami a funkciou pivot. Svoje uplatnenie nájde u fotografického alebo web dizajnu a hodí sa aj pre kancelárske alebo domáce použitie. Čelnej strane dominuje panel s rozlíšením Full HD, teda 1920 × 1080 pixelov. Lemovaný je príjemne tenkým rámčekom s hrúbkou 7 mm. Kontrastný pomer, teda miera rozdielu medzi najtmavšou čiernou a najjasnejšou bielou, ktorú monitor dokáže zobraziť, dosahuje u tohto zariadenia skvelé hodnoty 5 000 000:1.

Funkcia Advanced Contrast Ratio automaticky upravuje kontrast a jas obrazovky pre perfektnú kvalitu obrazu pri sledovaní filmov a hraní hier. Pri práci s dlhými textami oceníte možnosť otočenia monitora do zvislej polohy (Pivot)a pre čo najväčšie pohodlie si ho ľahko výškovo nastavíte.

Kvalitu obrazového i zvukového prenosu podporí obľúbený HDMI konektor, ktorý je schopný prenášať aj audiosignál. K tomu slúžia dva stereo reproduktory na zadnej strane monitora. Podporované je aj pripojenie cez rozhranie DVI a VGA. Nechýba ani možnosť zavesenia monitora na stenu vďaka podpore štandardu VESA.


Parametre a špecifikácia:

Kontrast:
1 000:1/5 000 000:1 (typický/dynamický)

Pozorovacie uhly:
178°/178° (horizontálne/vertikálne)

Počet farieb:
16,7 milióna

Kód:  WA840p
Produktové číslo:  XUB2790HS-B1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02