Obnoviť stránku

27" iiyama ProLite XB2779QS

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" iiyama ProLite XB2779QS

LCD panel na príjemne prispôsobivé podstavci so špičkovou zobrazovacou technológiou AH-IPS. Tá vám poskytne prvotriedny obraz s precízne vierohodnými odtiene farieb zodpovedajúce 116% sRGB, a to z akéhokoľvek uhla aj bleskurýchlu odozvou pre stále ostrý obraz. Zároveň vás tento 27-palcový obraz ohromí svojou plochou v širokouhlom rozlíšení 2560 x 1440 bodov! Vďaka tomu je schopný poskytnú až o 77% viac informácií. Je teda vynikajúcim kandidátom pre užívateľov pracujúcich s fotografiami či grafikou, ale na svoje si prídete aj pri filmoch vo vysokom rozlíšení a hranie hier, kde určite oceníte jeho parametre oproti štandardným TN displejom.
Skvelú podívanou podporí aj extra vysoká hodnota dynamického kontrastného pomeru 5 000 000:1 pre jemné prechody medzi farebnými odtieňmi a odozva len 5 ms. Podsvietenie displeja je v réžii LED, Ktoré vám prinesie rovnomerné podsvietenie obrazu a vysokú energetickú efektivitu prevádzky. Užívateľský komfort výrazne podporí podstavec s výškovým nastavením. Do krásne úzkeho rámčeku sa podarilo umiestniť reproduktory dostačujúca pre potreby základného ozvučenie počítača. Pripojenie obrazového signálu vykonáte štandardným D-Sub konektorom, DVI HDMI alebo DisplayPort.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  WA840q5
Produktové číslo:  XB2779QS-B1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11