Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

27" iiyama G-Master GB2760HSU-B1

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" iiyama G-Master GB2760HSU-B1

Profesionálne riešenie pre náročných hráčov

Špičkový herný monitor iiyama G-Master Red Eagle GB2760HSU-B1 je navrhnutý pre profesionálnych hráčov, ktorí chcú naplno uvoľniť svoj plný herný potenciál. Vyzbrojený technológiou FreeSync, obnovovacou frekvenciou 144 Hz a extrémne nízkou dobou odozvy 1 ms účinne bojuje proti trhaniu a rozmazaniu obrazu, čím zaistí dokonale plynulú hernúakciu s vylepšeným zobrazením detailov v tmavých oblastiach.


Kľúčové vlastnosti monitora iiyama G-Master Red Eagle GB2760HSU-B1 27"

  • Obrazovka s uhlopriečkou 27", 8-bit, 16 : 9
  • TN panel s Full HD rozlíšením
  • Odozva 1 ms a obnovovacia frekvencia 144 Hz
  • Kompatibilný so štandardom VESA 100 × 100 mm
  • Technológia AMD FreeSync
  • Zosvetlenie tmavých častí (Black Tuner)
  • Flicker-free a filter modrého svetla
  • Nastaviteľná výška, pivot a náklon obrazovky
  • Integrované reproduktory 2× 2W
  • USB rozbočovač (2× USB 2.0)
  • HDMI 1.4, DisplayPort, VGA, slúchadlový výstup

Obnovovacia frekvencia 144 Hz

Vďaka extrémne rýchlej obnovovacej frekvencii je zaručené plynulé zobrazenie grafiky bez rozostrenia a rozechvenia obrazu. S nižšou latenciou a oneskorením je vylepšený čas odozvy na dosiahnutie rýchlejšieho tempa hier, čo oceníte predovšetkým pri FPS, závodných tituloch, MOBA a športových hrách, kde obnovovacia frekvencia 144 Hzposkytuje úžasne ostré detaily, ktoré podporia vašu cestu k víťazstvu.


AMD FreeSync

Technológia AMD FreeSync zaistí lepšiu komunikáciu medzi grafickým procesorom a monitorom, vďaka čomu eliminuje nepríjemné trhanie obrazu a lámavosť obrazu pri rýchlejších pohyboch. Výsledkom je dokonale plynulý obraz zaisťujúci maximálny zážitok z každej hernej akcie.


Veľmi rýchla doba odozvy

G-Master Red Eagle disponuje rýchlou dobou odozvy, ktorá je iba 1 ms a je kľúčom k plynulému hraniu so zníženým výskytom tieňov a rozmazania. Vďaka tomu monitor poskytne skúsenému hráčovi ďalší krok k zlepšeniu výkonu.


Black Tuner

Funkcia Black Tuner umožňuje upravovať jas a tmavé odtiene farieb, čím hráčom poskytne vyšší výkon zobrazenia s viacerými detailmi v zatienených oblastiach, ktoré by inak zostali bežnému oku skryté. Pri pohybe v tmavom priestore vám toto nastavenie pomôže včas odhaliť nepriateľa a rýchlo začať protiútok.


Funkcia PIVOT LCD monitora iiyama G-Master GB2760HSU-B1

Výškovo nastaviteľný stojan LCD monitora iiyama G-Master GB2760HSU-B1 a možnosť náklonu zaisťuje vynikajúcu ergonómiu, vďaka ktorej môžete nielen predchádzať zdravotným problémom, ale tiež zvýšiť vašu produktivitu. Funkcia otáčania umožňuje zmeniť orientáciu obrazovky na výšku, čo uľahčí prácu s niektorými aplikáciami alebo čítanie dlhých dokumentov.


Redukcia modrého svetla

Je vedecky dokázané, že nadmerné vystavovanie účinkom modrého svetla môže mať negatívne účinky na ľudské zdravie a predovšetkým zrak. Monitory iiyama sú vybavené funkciou, ktorá znižuje vyžarovanie modrého svetla, vďaka čomu sú šetrnejšie k vašim očiam aj pri dlhodobej práci s počítačom.


Technológia Flicker-free

Na lepší komfort počas hrania hier je k dispozícii technológia Flicker-free, ktorá zabraňuje nepríjemnému blikaniu displeja, takže pri dlhom sledovaní obrazovky nebudú vaše oči príliš namáhané a taktiež dochádza k zníženiu únavy.


Herné režimy

Vyberte si jeden z preddefinovaných herných režimov (vrátane FPS a stratégie), alebo si uložte svoje vlastné nastavenia a prispôsobte výkon zobrazenia na mieru konkrétnemu hernému titulu.


Integrované reproduktory

Na pohodlné sledovanie filmov, hranie hier či počúvanie hudby sú k dispozícii 2 kvalitné integrované reproduktory. Nerušené počúvanie zaistíte pripojením slúchadiel do konektora na zadnej strane monitora, takže si môžete užívať zvuk s vysokou hlasitosťou.

Parametre a špecifikácia

Záruka

Rozšírená záruka Predĺžená záruka

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 27 " (68,58 cm)
Rozlíšenie 1920×1080 px

Obrazovka

Odozva 1 ms
Maximálny jas 400 cd/m2
Kontrast 1000:1
Povrch displeja Matný
Pomer strán 16:9
Konštrukcia Rovná

Pripojenie

Typ pripojenia DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, VGA
Ďalšie pripojenie USB 2.0, Slúchadlový výstup
HDMI 1 ×
DisplayPort 1 ×
VGA 1 ×
USB 2 ×
Káble v balení HDMI, USB

Vlastnosti a funkcie

Technológie FreeSync
sRGB 99 %
Ďalšie funkcie Reproduktory, Nastaviteľná výška, Pivot, Flicker-free, Filter modrého svetla
VESA prichytenie 100×100

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 61,35 cm
Výška 39,75 cm
Hĺbka 23 cm
Hmotnosť 7,2 kg

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 26 kWh/1000h

Spotreba

Kód:  WA840t28f
Produktové číslo:  GB2760HSU-B1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19