Obnoviť stránku

27" Fujitsu P27T-7 UHD

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" Fujitsu P27T-7 UHD

Profesionáli potrebujú veľkú zobrazovaciu plochu, ostrosť vysokého rozlíšenia a konzistentné podanie farieb. Fujitsu P27T-7 UHD splní všetky tieto kritériá a pridáva aj praktické vlastnosti pre pohodlie užívateľa. Zobrazované rozlíšenie je konkrétne 3840 x 2160 bodov, teda v aktuálne najvyššej dostupnej jemnosti, akú si možno u displeja priať. Spolu s 27-palcovou uhlopriečkou nie je problém vedľa seba usadiť 2 okná alebo rovno pripojte 2 zariadenia, ktorých obraz zobrazí súčasne (PiP). Technológia IPS panelu s LED podsvietením ukáže rovnako kvalitný obraz aj pri pohľade z uhla až 178°.

Kľúčové vlastnosti

  • Extra veľká pracovná plocha
  • Neprekonaná ostrosť UHD rozlíšenia
  • Správne podanie farieb pri pohľade z uhla (IPS)
  • Antireflexný povrch minimalizuje odlesky
  • Optimalizácia polohy displeja podstavcom (výška, náklon, natočenie)
  • Možnosť otočenia displeja na výšku
  • Najmodernejšie konektory vo veľkom počte
  • Súčasné zobrazenie 2 zdrojov (PiP)

Na špici

Ničím nenarušený obraz dodáte do displeja trojicou digitálnych konektorov HDMI, jedným DisplayPortom alebo je v ponuke Mini DisplayPort. Nutné je spomenúť, že jeden z HDMI konektorov spĺňa najnovší štandard 2.0. Cez HDMI 2.0 sa prenáša UHD obraz bez kompromisov. S týmto portfóliom vstupov pripojíte aj špičkové pracovné stanice a ultrabooky. Bonusom sú 2 konektory USB 3.0 pre rýchle pripojenie periférií alebo mobilného telefónu.

Prirodzená poloha

Nemalým plusom k pohodliu pri niekoľkohodinovom sedení sa stane podstavec. Ten dovolí LCD nastaviť do správnej výšky, aby ste mali displej priamo pred očami a zbytočne ste si nenamáhali krk ohnutím. Zostanete tak dlhšie efektívni pre prácu a vyhnete sa bolesti chrbta a krku zo zlého sedenia. Okrem toho si displej nakloníte alebo rovno monitor otočíte na výšku, čo je optimálne pre čítanie dlhých stránok.

Doplňujúce informácie:

Podstavec:
Výška: min. 45 mm od stola, rozsah 130 mm
Naklonenie: -5° / +35°
Natočenie: 340°
Rotácia: 90° (pivot)

Konektory:
1x DisplayPort 1.2
1x Mini DisplayPort
1x HDMI 2.0
2x HDMI 1.4 (MHL)
2x USB 3.0 (downstream)
1x USB 3.0 (upstream)

 
Kód:  WF082p4
Produktové číslo:  S26361-K1564-V140
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07