Obnoviť stránku

27" ASUS VZ27AQ

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" ASUS VZ27AQ

Monitor ASUS VZ27AQ na prvý pohľad zaujme nádherným štíhlym dizajnom s tenkým rámčekom, kruhovým podstavcom a vznešeným zlatým povrchom. Rozlíšenie WQHD 2 560 × 1 440 na ploche 27" poskytuje špičkovú ostrosť a panel IPS zaručuje vynikajúce farby a pozorovacie uhly. Vďaka LED podsvieteniu generuje ASUS VZ27AQ neuveriteľne vysoký dynamický kontrastný pomer 80 miliónov ku jednej, čo podčiarkuje vynikajúcu úroveň čiernej a bielej farby aj jemné vykreslenie všetkých prechodov.

Kľúčové vlastnosti ASUS VZ27AQ

  • Nádherný a ultratenký dizajn (7 mm v najtenšom bode)
  • Panel IPS pre vynikajúce farby a pozorovacie uhly
  • Extra jemnosť a detaily WQHD rozlíšenia (2 560 × 1 440)
  • Stupňovanie širokým dynamickým kontrastom 80 000 000 : 1
  • Bezrámové prevedenie ideálne pre viacmonitorové konfigurácie
  • Technológia pre potlačenie škodlivého modrého svetla a blikania
  • VGA, HDMI a DisplayPort s Adaptive Sync + zabudované reproduktory

Praktické funkcie monitora ASUS VZ27AQ

Exkluzívna funkcia ASUS QuickFit integrovaná do monitora ASUS VZ27AQ poskytuje možnosť zobrazenia reálnej veľkosti dokumentov, fotografií a rastru v prekryve nad pracovnými oknami. Technológia ASUS VividPixel zdôrazňuje obrysy obrazu a znižuje množstvo rušivých čiar. Výsledkom je krištáľovo čisté a detailné zobrazenie. Prítomné sú špičkové funkcie SPLENDID Video s ôsmimi režimami a mnohé ďalšie, s ktorými poskytne ASUS VZ27AQ kvalitný obraz aj komfortné užívanie.

Monitor ohľaduplný k očiam

Monitor ASUS VZ27AQ využíva technológiu ASUS Eye Care pre ochranu očí. Tá zahŕňa funkciu Blue Light Filter, ktorá potláča modrú zložku svetla, ktorá sa najviac podieľa na únave očí. Technológia ďalej zaručuje flicker-free podsvietenie pre elimináciu blikania, ktoré najviac škodí očiam. Aj po dlhých hodinách práce či hraní hier tak budete s monitorom ASUS VZ27AQ stále ostražití.

ASUS VZ27AQ pre počítač aj konzolu

Pre pripojenie zdrojov signálu obsahuje ASUS VZ27AQ štandardný analógový VGA, HDMI aj DisplayPort s Adaptive Sync pre dynamickú zmenu frekvencie, a tým plynulejší pohyb. Môžete využiť aj zabudované reproduktory, ak budete do monitora ASUS VZ27AQ posielať zvuk cez HDMI alebo 3,5 mm konektorom pre privedenie zvuku ostatným vstupom.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 27 " (68,58 cm)

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS
Povrch displeja Matný

Farba

Farba Zlatá
Kód:  WA043v3
Produktové číslo:  90LM039C-B01370
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11