Obnoviť stránku

27" ASUS VN279QLB

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" ASUS VN279QLB

Elegantne dizajnový a parametrovo lákavý LCD panel značky Asus ako perfektné a cenovo zaujímavé riešenie pre graficky náročnejších používateľov. Kombinuje špičkovú zobrazovaciu technológiu IPS s moderným LED podsvietením. Vďaka ich spojeniu ponúkne hlboko produkované farebné tóny. K tomu všetkému si obraz užijete v plnom rozsahu 178° bez nežiaducich farebných zmien, takže sa budete môcť pohodlne pozerať z akejkoľvek pozície. 5 ms GTG odozva obrazu je vhodná aj pre filmy a hry. Najviac jeho kvalitu ocenia obrazoví fajnšmekri či graficky aktívny používatelia.
Exkluzívna funkcia ASUS QuickFit integrovaná do monitora poskytne možnosť zobraziť reálnu veľkosť dokumentov, fotografií a rastra v prekrytí nad pracovnými oknami. Funkciu možno aktivovať tlačidlom na monitore a používať ju ako šablónu pre presné prehliadanie a úpravu fotografií. Technológia ASUS VividPixel zdôrazňuje obrysy obrazu a znižuje množstvo rušivých čiar. Výsledkom je krištáľovo čisté a detailné zobrazenie. So špičkoými funkciami SPLENDID Video so 6 režimami a mnohými ďalšími poskytne kvalitný obraz aj komfortné používanie.
Monitor je uložený v perfektne vyzerajúcom čiernom šasi s podstavcom, ktorý umožňuje naklápanie, natočenie, výškové nastavenie aj pivot pre otočenie na výšku. Pre pripojenie zdrojov signálu obsahuje štandardný analógový VGA konektor či masovo rozšírený HDMI. S podporou HDMI MHL prehráte aj obsah vášho telefónu a tabletu. Ak budete HDMI káblom do monitora posielať zvuk, môžete využiť aj slúchadlový výstup a zabudované reproduktory. Pre privedenie zvuku a pre ďalšie rozhranie má oddelený zvukový vstup.

Parametre a špecifikácia

Záruka

Rozšírená záruka Predĺžená záruka

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 27 " (68,58 cm)
Rozlíšenie 1920×1080

Konštrukcia

Konštrukcia Rovná

Technológie panela a obrazovky

Typ panela VA
Obnovovacia frekvencia 60 Hz
Odozva 5 ms
Maximálny jas 300 cd/m2
Povrch displeja Matný

Pomer strán

Pomer strán 16:9

Podsvietenie a farba

Farebná hĺbka 8 bit

Pripojenie

Grafické rozhranie HDMI, DisplayPort, VGA
Štandardy grafického rozhrania HDMI 1.4
Štandardy dátového rozhrania USB 3.2
Audio rozhranie Výstup na slúchadlá

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti Nastaviteľná výška, Pivot
Výbava Reproduktory

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 61,92 cm
Výška 52,6 cm
Hĺbka 22,55 cm
Kód:  WA041q4
Produktové číslo:  90LM00E1-B01370
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19