Obnoviť stránku

27" ASUS VC279H

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" ASUS VC279H

Štýlovo vyzerajúci monitor ASUS VC279H ponúkne vďaka použitej IPS technológii výnimočné farby v širokom pozorovacom uhle, aj odozvu pre multimediálne zážitky a širokú konektivitu pre využitie z viacerých zdrojov. Vďaka LED podsvieteniu generuje neuveriteľne vysoký dynamický kontrastný pomer 80 miliónov ku jednej, čo podčiarkuje vynikajúcu úroveň čiernej a bielej farby aj jemné vykreslenie všetkých prechodov. Obraz ASUS VC279H doťahujú k dokonalosti aj ďalšie technológie a pridané sú aj praktické pracovné a herné funkcie.

Kľúčové vlastnosti monitora ASUS VC279H

  • Kvalitné farby v širokom uhle (IPS s 178° zorným uhlom)
  • Odozva pre multimediálnu zábavu (5 ms GTG)
  • Extra kontrastný pre jemne stupňované farby
  • Flicker Free eliminuje blikanie
  • Blue Light Filter znižuje modré svetlo, zvyšuje pohodlie a znižuje únavu očí
  • VividPixel zlepšuje obrysy, ostrosť a sýtosť farieb
  • QuickFit zobrazí reálne veľkosti a Game Plus zameriavače alebo časovač

Funkcie pre každého v ASUS VC279H

ASUS QuickFit zobrazí reálne veľkosti dokumentov, fotografií a rastru v prekrytí nad pracovnými oknami. Funkciu je možné aktivovať tlačidlom na monitore. Pre hráča ASUS VC279H ponúka Game Plus. Jej súčasťou sú 4 praktické zameriavače cenené v akčných hrách a časovač pre milovníkov real time stratégií. Technológia ASUS VividPixel zdôrazňuje obrysy obrazu a znižuje množstvo rušivých čiar. Výsledkom je krištáľovo čisté a detailné zobrazenie. Prítomná je v ASUS VC279H aj optimalizácia SPLENDID Video s režimami pre rôzne situácie.

Monitor pre počítač aj konzolu

Monitor ASUS VC279H je uložený v perfektne vyzerajúcom čiernom šasi s podstavcom, ktorý umožňuje nakláňanie. Pre pripojenie zdrojov signálu k ASUS VC279H obsahuje štandardný analógový VGA konektor, digitálny DVI-D či veľmi rozšírený HDMI. Môžete využiť aj zabudované reproduktory, ak budete HDMI káblom do monitora posielať zvuk.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  WA043k1
Produktové číslo:  90LM01D0-B02670
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02